Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

U-13 florbola ceturtdaļfinālus pārvar visi favorīti

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

U-13 florbola ceturtdaļfinālus pārvar visi favorīti
"Kurši" līksmo par uzvaru un tikšanu pusfinālā, Foto: Ģirts Gertsons, Floorball.lv

Noslēgušās ceturtdaļfinālu spēļu sērijas Latvijas florbola čempionātā U-13 vecuma grupā un labāko komandu kvartetā iekļuvušas visas komandas, kas regulārajā sezonā ieņēma pirmās četras vietas.

Jau nedēļu iepriekš vietu pusfinālā nodrošināja regulārās sezonas uzvarētāji “FS Masters/Ulbroka”, kas divreiz ar 10:3 un 12:2 apspēlēja KNSS. Jau pirmajā spēlē nopietnus pamatus uzvarai divu spēļu summā bija ielikuši “Ķekavas Bulldogs”, kas viesos ar 11:5 apspēlēja “Engures Korsārus”. Savās mājās Ķekava aizvadīja vēl rezultatīvāku spēli, tiekot pie uzvaras ar rezultātu 15:9. Māca gaitā mājinieki panāca 5:2 un 7:3 vadību, taču otrā perioda izskaņā viesi prata atspēlēties, panākot 8:8. Tomēr divi vārtu zaudējumi trešdaļas pašā izskaņā laupīja iespējamo intrigu cīņas beigu nogrieznī. Atbildes mačā ar sešiem vārtu guvumiem un vienu piespēli izcēlās Jānis Veilands. Viesiem tikmēr trīs precīzi metieni Aleksim Šēram.

Par Ķekavas kluba pretinieku pusfinālā kļuva “Rubene/KSS”, kas pēc 5:6 zaudējuma viesos, savās mājās spēles otrajā pusē prata pierādīt savu pārākumu pār SK “Slampe/Zevid”. Panākuši 2:0 vadību, rubenieši otrā perioda vidū ļāva pretiniekam rezultātu izlīdzināt. Pēc tam gan vēl septiņi vārtu guvumi visu sakārtoja un Slampes kluba rezultatīvais metiens pēdējās minūtēs tikai sadeldēja deficītu līdz 3:9. Uzvarētājiem Krišs Jančuks guva trīs vārtus un izdarīja divas piespēles. Viesiem visos vārtu guvumos piedalījās Renārs Rozenbergs, divreiz iemetot pats, bet reizi asistējot partnerim.

Pēc pirmās spēles 4:4 līdzsvars bija starp Cēsu un Liepājas komandām, bet otrā mača ievadā cēsnieki viesos nedaudz negaidīti panāca 2:0 savā labā. Līdz otrā perioda beigām liepājnieki jau bija ieguši minimālu vadību divu spēļu summā, ko pēdējā spēles nogrieznī vēl nedaudz palielināja. Maču liepājnieki uzvarēja ar 7:4, tādējādi divu spēļu summā triumfēja ar 11:8 un nodrošināja pusfinālu pret “FS Masters/Ulbroka”. Atbildes spēlē divus vārtus uzvarētājiem iemeta Kristers Muzikants, bet zaudētājiem tāda pati statistika arī Kārlim Kalniņam.

Izslēgšanas turnīrs (ceturtdaļfināls)

Komandas1.spēle2.spēleSummā
FS Masters/Ulbroka – KNSS10:312:222:5
Rubene KSS – SK Slampe/Zevid5:69:3.14:9
Ķekavas Bulldogs – Engures Korsāri11:515:926:14
FK Kurši – CPSS/Lekrings4:47:411:8

Izslēgšanas turnīrs (pusfināls)

Komandas1.spēle2.spēleSummā
FS Masters/Ulbroka – FK Kurši27.03.02.04.
Rubene/KSS – Ķekavas Bulldogs26.03.02.04.