Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Čempionātu uzsākušas vīriešu 1. līgas komandas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Čempionātu uzsākušas vīriešu 1. līgas komandas
"Rubene-1"
Foto: ksk.lv

Pagājušās nedēļas nogalē ar trim spēlēm startēja Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līga.

"Rubene-1" Kocēnu sporta namā uzņēma FK "Kalsnava" florbolistus. Mājiniekiem vajadzēja tikai 39 sekundes, lai paspētu izvirzīties vadībā ar 2:0. Nākamo 15 minūšu laikā kalsnavieši atbildēja ar četriem precīziem metieniem, panākot 4:2 savā labā. Atlikušajā spēles laikā vārtus guva tikai kocēnieši, kuri izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 10:4. Uzvarētāju labā pa trim rezultativitātes punktiem guva Lauris Zaicevs un Matīss Mālnieks, kuru atzina par labāko savā komandā. FK "Kalsnava" sastāvā ar trim punktiem izcēlās Gvido Vītoliņš, kurš arī tika atzīts par labāko.

SK "Babīte" Spuņciemā uzņēma "Jelgavas novadu" un ļoti sīvā cīņā uzvarēja ar 6:5. Babītiešu uzvaras vārtus guva Kristaps Lapsiņš, kuram asistēja Mārtiņš Lapsiņš. Mārtiņām šajā mačā 5 (3+2) rezultativitātes punkti. "Jelgavas novada" labā pa diviem punktiem guva Otto Tuherms un Kaspars Lisovskis.

FK "Rīga" viesojās pie "Kuldīgas" florbolistiem un izcīnīja uzvaru ar 5:3. Pēc otrā perioda rezultāts bija tikai 2:0 rīdzinieku labā. Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti abu komandu vārtsargi – kuldīdznieks Emīls Čalkovs un rīdzinieks Edgars Jemeļjanovs. Rezultatīvākie FK "Rīga" sastāvā bija Kārlis Vitkovskis (3), Matīss Briedis (2) un Gatis Miglāns (2), bet "Kuldīgas" rindās pa diviem punktiem guva Niklāvs Ērcītis un Roberts Pinkulis.

Izmantotie resursi:
floorball.lv