Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Jankovskis saņem balvu, "Babītei" negaidīts zaudējums

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Jankovskis saņem balvu, "Babītei" negaidīts zaudējums
"Kuldīga" Ogrē cīnījās atzīstami, taču piekāpās "Ogres Vilkiem" ar 4:5
Foto: Ritvars Raits

Pagājušas nedēļas nogalē Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgas mēneša labākais spēlētājs Elvijs Jankovskis saņēma balvu no BaltAUDIO, bet uzreiz pēc tam viņa "Ogres Vilki" ar 5:4 pārspēja "Kuldīgu". Vakar Centra grupas līderis SK "Babīte" uzņēma komandu "Burtnieku novads/Valka" un piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos ar 6:7.

18.janvārī Ogrē bija ieradies Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons, lai pasniegtu balvu BaltAUDIO mēneša spēlētājam Elvijam Jankovskim. Pēc šīs patīkamās ceremonijas FK "Ogres Vilki" ar 5:4 pieveica "Kuldīgu". Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti abu komandu vārtsargi – ogrēnietis Guntis Balodis un kuldīdznieks Emīls Čalkovs.

Tajā paša vakarā FK "Rīga" viesojās pie "Burtnieku novads/Valka", kur ļoti rezultatīvā spēlē uzvarēja ar 10:9. Uzvarētāju labā sešus vārtus guva Gatis Miglāns un tika atzīts par labāko, bet Kārlis Vitkovskis izcēlās 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Burtnieku un valcēniešu apvienotajā komandā labākā gods tika Klāvam Bošam, kura kontā četri goli.

19.janvārī 1.līgā notika četras spēles. Pirmajā no tām "Kurši 2" viesos ar 10:2 sakāva FK "Kalsnava". Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts Kristofers Capļins, kura kontā 5 (3+2) punkti, tikpat punktu arī Kristapam Ošam-Ervicam. Par labāko starp kalsnaviešiem atzina Elvi Lopatko.

"LU/FS Masters" uzņēma "Ogres Vilkus" un uzvarēja pēcspēles metienos ar 4:3. Uzvaras vārti Eduarda Stūres kontā, kuram arī labākā spēlētāja gods, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Edgars Dzeguze. Ogrēniešu labā trīs vārtus guva Toms Rislings, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Guntis Balodis.

Kocēnu "Rubene-1" uzņēma "Jelgavas novadu" un uzvarēja ar 6:2. Par labāko spēlētāju kocēniešu sastāvā tika atzīsts Matīss Mālnieks, kuram tāpat kā viņa komandas biedram Ringoldam Kalniņam 3 (2+1) punkti. Par labāko starp jelgavniekiem tika atzīts Imants Lastovskis.

FK "Ādaži" savā laukumā ar 13:6 sagrāva komandu "Ķekava 2". Labākā spēlētāja gods tika Tomam Pilikseram, kurš izcēlās ar 8 (7+1) punktiem, Jāņa Boroduškas kontā (2+3) punkti. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Jāni Lazdiņu, kuram divi gūti vārti, bet rezultatīvākais ar trim piespēlēm bija Rihards Spole.

Vakar, 22.janvārī, pie Centra grupas līderes "Babītes" viesojās Vidzemes grupas priekšpēdējās vietas īpašniece "Burtnieku novadas/Valka". Pamatlaika izskaņā vadībā ar 6:5 atradās babītieši, taču 58.minūtē viesu komandas spēlētājs Rolands Kanapoilis spēja panākt izlīdzinājumu – 6:6. Pagarinājums noslēdzās bez vārtu guvuma, bet pēcspēles metienos veiksmīgāka bija "Burtnieku novads/Valka" – 7:6. Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts vārtsargs Gatis Vīksna, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Rolands Kanapolis. Rezultatīvākais SK "Babīte" sastāvā ar 4 (2+2) punktiem bija Mārtiņš Lapsiņš, bet labākā gods tika Germanam Matjušenko, kuram 3 (2+1) punkti.

Izmantotie resursi:
floorball.lv