Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1.līgā – piecas pārliecinošas uzvaras

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1.līgā – piecas pārliecinošas uzvaras
FK "Madona"
Foto: floorball.lv

Aizvadītas piecas kārtējās Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgas spēles. Tās visas noslēdzās ar pārliecinošu vienas komandas pārākumu, četros mačos pie panākuma tika mājinieki.

"Madona" savā laukumā ar 16:2 sagrāva FK "Kalsnava". Uzvarētāji pa pretinieku vārtiem izdarīta 71 (!) metienu, kamēr viesi spēja atbildēt ar tikai 14 raidījumiem. Uzvarētāju rindās 6 (3+3) punktus guva Andrejs Cvetkovs, 5 (4+1) – Mārtiņš Zaikovskis, bet 4 (2+2) – Aleksandrs Grehovs. Abus kalsnaviešu vārtus iemeta Gvido Vītoliņš. Labākie spēlētāji – Andrejs Cvetkovs un Gvido Vītoliņš.

Kocēnu "Rubene-1" uzņēma FK "Ādaži" un uzvarēja ar 8:2. 3 (1+2) rezultativitātes punkti kocēnietim Ilvaram Jackēviām, bet pa diviem goliem viņa komandas biedriem Uldim Bračkam un Matīsam Mālniekam. Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti abu komandu vārtsargi – kocēnietis Kaspars Urbāns un ādažnieks Māris Vanags.

FK "Rīga" viesojās Spuņciemā pie SK "Babīte", kur svinēja uzvaru ar 8:3. Rīdzinieku labā trīs vārtus guva Valērijs Brīvers, 3 (2+1) rezultativitātes punkti arī Tomam Dālem. Babītiešu sastāvā ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mārtiņš Lapsiņš, bet divus vārtus iemeta Armīns Lutkevics. Par labāko "Babītes" sastāvā tika atzīts Bruno Ritums, bet starp rīdziniekiem – Valērijs Brīvers.

"Kuldīga" savā laukumā ar 10:2 sarūgtināja "Kurši 2" florbolistus. Uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem izcēlās Ivo Solomahins, bet 3 (2+1) rezultativitātes punkti Arta Urbanoviča kontā. Abus Liepājas komandas vārtus iemeta Valters Bišofs. Solomahinam un Bišofam – labāko spēlētāju gods.

"Jelgavas novads" uzņēma ĶNSS un uzvarēja ar 10:6. Jelgavnieku labā 4 (1+3) punktus guva Edgars Lapkovskis, bet Imants Lastovskis un Edgars Lujāns izcēlās ar 3 (1+2) punktiem. Ķekavas novada sporta skolas labā pa 3 (2+1) punktiem guva Atis Lazdiņš un Mārtiņš Jarohovičs. Labāko spēlētāju godā jelgavnieks Dāvis Čiekurs un ķekavietis Mārtiņš Jarohovičs.

Izmantotie resursi:
floorball.lv