Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts spēlētāji janvārī – Voitiņa un Lastovskis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts spēlētāji janvārī – Voitiņa un Lastovskis
Imants Lastovskis un Inita Voitiņa
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta 1. līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1. līgā atzīta uzbrucēja Inita Voitiņa (Krustpils), bet vīriešu 1. līgā – uzbrucējs Imants Lastovskis (Jelgavas novads). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda "Krustpils" ar Initu Voitiņu savās rindās janvārī aizvadīja trīs spēles, visās izcīnot uzvaru. Krustpilietes savā laukumā ar 6:5 pārspēja Kocēnu "Rubene-1" (Voitiņai 3 (2+1) punkti), bet viesos ar 12:4 sakāva LiepU florbolistes (Votiņai 6 (4+2) punkti) un ar 6:4 uzvarēja komandu "Irlava/Tukums". Šobrīd "Krustpils" ar 15 punktiem turnīra tabulā ieņem 3.vietu, bet I.Voitiņa ar 37 (26+11) punktiem ir rezultatīvākā visā līgā.

Vīriešu 1.līgā izslēgšanas spēlēm kā otrā labākā centra grupas komanda jau kvalificējusies "Jelgavas novads", kuras rezultatīvākais spēlētājs ar 33 (18+15) punktiem ir uzbrucējs Imants Lastovskis, vajadzības gadījumā arī aizsargs. Pagājušajā mēnesī Jelgavas novads ar Lastovski sastāvā izcīnīja divas uzvaras, kā arī piedzīvoja vienu zaudējumu. Viesos ar 12:7 tika pieveikts FK "Ādaži" (Lastovskim 4 (1+3) punkti) un ar 3:1 - FK "Ogres Vilki" (Lastovskim viens vārtu guvums), bet savā laukumā ar 8:9 atzīts Kocēnu "Rubene-1" pārākums (Lastovskim 3 (2+1) punkti). Imants Lastovskis ir 1.līgas desmitais rezultatīvākais spēlētājs.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
floorball.lv