Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Florbola virslīgā klāt izšķirošās cīņas

Jānis Celmiņš

Florbola virslīgā klāt izšķirošās cīņas
Foto: Ritvars Raits

Šīs nedēļas nogalē tiks aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles Hipolīzings Florbola Virslīgā. Sērijā līdz trim uzvarām, pirmās divas spēles savos laukumos aizvadīs četras vadošās komandas – "Cel Tik/Lekrings", "Rubene", "Talsi/Triobet" un "RTU-INSPECTA".

Cēsnieki savās mājās uzņems sparīgās “Rīgas Lauvas/LU”. Tieši rīdzinieki regulārās sezonas izskaņā bijuši patīkamāko notikumu autori. Normunda Zvejnieka lauvas uzvarēja teju visas sev svarīgās spēles un no itin pārliecinošās pēdējās vietas kopvērtējumā spēja ielauzties labāko astotniekā. Abās savstarpējās spēlēs pārāki gan bijuši cēsnieki – 7:5 savās mājās un 9:3 viesos.

Interesanta cīņa gaidāma starp divām Vidzemes komandām. Gluži kā pirms gada, arī šajā sezonā ceturtdaļfinālā nūjas savā starpā krustos “Rubene” un Stalbes “Pārgauja”. Abās regulārās sezonas savstarpējās spēlēs gan dominēja “Rubene”, izcīnot divas pārliecinošas uzvaras – 12:6 un 17:6.

Krietni neprognozējamākas cīņas gaidāmas atlikušajos divos dueļos. Tā “Talsi\Triobet” sestdien un svētdien savās mājās Talsu Sporta hallē uzņems igauņu “Tahe”. Tieši “Tahe” regulārās sezonas izskaņā bija viena no tām retajām komandām, kas spēja uzlabot savu sniegumu un pozīcijas kopvērtējumā. Regulārajā sezonā minimālas uzvaras gan svinēja Talsu florbolisti – izbraukumā 4:2, savukārt savās mājās tikai pagarinājumā ar 6:5.

Ne mazāk saistošas cīņas var gaidīt starp “RTU-INSPECTA” un “Ķekava” florbolistiem. Abas komandas ne tikai atrodas viena otrai blakus kopvērtējuma tabulā, bet arī regulārajā sezonā cīnījušās līdzīgi. Abās savstarpējās spēlēs uzvaras svinējuši Rīgas studenti (viena uzvara pēcspēles soda metienos), taču der atzīmēt, ka abās spēlēs pēc pirmajām divām trešdaļām vadībā bijusi tieši “Ķekava”. Bez tam kolorītā Andreja Zaķa vadītā “Ķekava” šajā sezonā demonstrējusi ļoti stabilu sniegumu, par ko daļēji jāpateicas abiem komandas vārtsargiem – Raivo Rostam un Jānim Bramanim, kuru atvairīto metienu procents ir viens no augstākajiem visā līgā.

Hipolīzings Florbola Virslīga vīriešiem, ceturtdaļfināli:

7. marts, sestdiena

plkst. 15.00 Talsi/Triobet – Tahe
plkst. 17.00 Rubene – Pārgauja
plkst. 20.00 Cel Tik/Lekrings – Rīgas lauvas/LU
plkst. 20.00 RTU-INSPECTA – Ķekava

8. marts, svētdiena

plkst. 15.00 Talsi/Triobet – Tahe
plkst 17.00 Rubene – Pārgauja
plkst. 17.00 RTU-INSPECTA – Ķekava
plkst. 20.00 Cel Tik/Lekrings – Rīgas Lauvas/LU

Informāciju sagatavoja:
Agnese Cikuliņa
Latvijas Florbola Savienība

  +3 [+] [-]

, 2009-03-05 15:53, pirms 15 gadiem
būs interesanti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-05 16:53, pirms 15 gadiem
Mans favorīts #1Lekrings Un domāju, bez lielām grūtībām!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-05 17:45, pirms 15 gadiem
Rubenes/Talsu pusfināla pāri ņem titulu, tur bez variantiem! Nezinu, kas ir tas RiekstinsG, bet viņš noteikti neko nesaprot no florbola.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-05 18:27, pirms 15 gadiem
Jāskatās ka tik lauvas pārsteigumu neuztaisa!

     [+] [-]

, 2009-03-05 20:13, pirms 15 gadiem
uz šito ir jāliek CelTik/Lekrings - Rīgas Lauvas/LU under 13 @ triobet