Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky un "FaZe" garantē sev vietu Dalasas "play-off"

Rolands Eliņš

broky un "FaZe" garantē sev vietu Dalasas "play-off"
Helvijs 'broky' Saukants. Foto: HLTV

Naktī uz otrdienu vēl vienu uzvaru guva "FaZe" komanda, kas ar Latvijas esportistu Helviju broky Saukantu sastāvā pieveica "Vitality" un garantēja vietu "IEM Dallas" turnīra labāko sešiniekā.

"IEM Dallas", kas ir ceturtais posms "Intel Grand Slam" sezonā, piedalās 16 komandas no visiem pasaules reģioniem un izslēgšanas spēlēs iekļūst labākās sešas. Pēc turnīra pirmās dienas tapušas skaidras divas "play-off" komandas – "FaZe Clan" un Somijas "Ence", kurā šobrīd gan neviena somu spēlētāja nemaz nav.

"FaZe" šo panākumu nokārtoja ar divām uzvarām divās spēlēs. Vispirms droši tika pieveikta Austrālijas "Encore", kam sekoja augšējā zara A grupas pusfināls pret "Vitality", un šajā spēlē tika gūta uzvara ar 2:0.

Vispirms "FaZe" bija pārāka "Dust2" kartē, ko izvēlējās pretinieki, ar 16:11. Tam sekoja "FaZe" izvēlētā karte "Nuke", un tajā tika uzvarēts ar 16:10, taču lielāku pārsvaru iekrājot jau pirmajā puslaikā.

broky atzīmējās ar statistiku 40:35 un reitingu 1.15, kas šoreiz bija ceturtais labākais komandā. Pret Dānijas un Francijas spēlētāju pārstāvēto "Vitality" komandu labāko sniegumu parādīja igaunis Robins ropz Kols ar statistiku 45:29 un reitingu 1.37.

"FaZe" nākamā spēle būs rītdien 22:30 pēc Latvijas laika pret "Ence". Spēles uzvarētāja jau iekļūs turnīra pusfinālā, kamēr zaudētājai būs jāspēlē ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/235628...

     [+] [-]

, 2022-05-31 14:01, pirms 2 gadiem
SC un Eliņa līmenis - ziņa, kurai bija jābūt jau plkst. 6, tiek publicēta tikai pusdienlaikā...

     [+] [-]

, 2022-05-31 15:41, pirms 2 gadiem
No Broky play off negaidīju. Beidzot. Varam tikai apsveikt.