Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR komanda turpina lieliski, iekļūstot turnīra finālā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

YEKINDAR komanda turpina lieliski, iekļūstot turnīra finālā
"Virtus.pro" sastāvs ar Mareku YEKINDAR Gaļinski (pa labi) ierindā.

Latvijas esportista Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvētā Krievijas "Virtus.pro" komanda turpina savu izcilo sniegumu datorspēles "Counter strike:GO" "cs_summit 7" turnīrā, šodien pusfinālā ar 2:0 pieveicot spēcīgo "Mousesports" vienību un iekļūstot turnīra finālā, kas notiks jau šovakar, 22:00.

"Virtus.pro" turpina savu perfekto sniegumu "cs_summit 7", piecos mačos visas uzvaras izcīnot ar 2:0. Šīs dienas pusfināls iesākās ar "Mousesports" izvēlēto "Train" karti. "Mousesports" uzvarēja pirmo pistoles raundu uzbrukuma jeb T pusē, pēc tam izvirzoties vadībā ar 3:0. Tomēr YEKINDAR komanda spēja atbildēt ar deviņiem uzvarētiem raundiem pēc kārtas. Puslaiku noslēdzot, atrodoties 10:5 vadībā, "Virtus.pro" atradās labā pozīcijā, lai uzvarētu karti, tiesa, otrajā puslaikā Gaļinska komandai bija jācīnās grūtākajā uzbrukuma jeb T pusē.

Tieši YEKINDAR sniegums ļāva "Virtus.pro" uzvarēt pistoles raundu, Gaļinskim iegūstot trīs punktus un uzvarot viens pret trīs situāciju. "Mousesports" savā kartē CT pusē spēja iegūt vien vienu punktu, "Virtus.pro" izcīnot gana pārliecinošu uzvaru ar 16:6. YEKINDAR pirmajā kartē sliktākais reitings (1.04, 17-15), tomēr 17 punkti bija trešais labākais rādītājs komandā.

Otro karti izvēlējās "Virtus.pro", un, kā jau ierasts, izvēle krita uz "Dust2". Jau T pusē Gaļinska komanda spēja praktiski izšķirt mača likteni, uzvarot pirmos septiņus no astoņiem raundiem un puslaiku noslēdzot, atrodoties graujošā 11:4 vadībā. YEKINDAR otrajā kartē uguņoja - otrais labākais reitings (1.46) un labākais punktu skaits komandā (21). Lai gan "Counter strike:GO" datorspēlē bieži vien redzamas pat ļoti iespaidīgas atspēlēšanās, šoreiz tas nenotika - 16:5 un Gaļinska komandai vieta turnīra finālā, kur būs jāspēkojas ar zviedru "Fnatic" un dāņu "Heroic" spēles uzvarētāju.