Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Latvieša ''Yekindar'' pārstāvētā ''Virtus Pro'' iekļūst Ņujorkas turnīra CIS zonas finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvieša ''Yekindar'' pārstāvētā ''Virtus Pro'' iekļūst Ņujorkas turnīra CIS zonas finālā
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: HLTV

Šodien CS:GO Ņujorkas turnīrā CIS zonas pusfinālā latvieša Mareka Gaļinska jeb ''Yekindar'' pārstāvētā komanda ''Virtus Pro'' uzvarēja ''Natus Vincere'' ar 2:0, iekļūstot turnīra finālā. Labākais savā komandā bija tieši latvietis, iegūstot labāko reitingu komandā - 1.41.

Ņujorkas CIS turnīrs notiek no 13. - 25.oktobrim. Vispirms komandas sadalītas grupās par sešām vienībām, katrai izspēlējot ar katru. Trīs labākās no katras grupas tiek izslēgšanas cīņās. Turnīra uzvarētāji iegūst 20 000 ASV dolāru lielu prēmiju, kamēr otrās vietas 7000 ASV dolārus, bet trešās - 4000 ASV dolārus.

Šodien savu pusfināla cīņu aizvadīja latvieša Mareka Gaļinska jeb ''Yekindar'' pārstāvētā komanda ''Virtus Pro'', kas par iekļūšanu finālā spēkojās pret ''Natus Vincere'', kas tiekot uzskatīta par vienu no labākajām pasaules CS:GO komandām. Lai iekļūtu finālā, bija nepieciešams uzvarēt divās kartēs.

Pirmajā kartē ''Mirage'' uzvarēja ''Virtus Pro'' ar 16:14 (9:6, 7:8). Otrajā ''Inferno'' kartē nepārliecinošs sākums ''Yekindar'' komandai, zaudējot pirmo izspēli ar 5:10, toties tas tika kompensēts otrajā izspēlē, sagraujot ''Natus Vincere'' ar 11:1, izcīnot uzvaru kartē ar 16:11 un nodrošinot iekļūšanu finālā.

Produktīvs sniegums arī latvietim ''Yekindar'', kas kļuva par savas komandas labāko spēlētāju, iegūstot reitingu 1.41, 97.1 ADR un 48-37 KD. Tāpat latvietis tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234444...
https://liquipedia.net/counterstrik...

YEKINDAR par saviem pirmajiem soļiem esportā (2018. gada janvāris):

     [+] [-]

, 2020-10-25 11:28, pirms 4 gadiem
Sportisti. 🤣🤣