Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

"Virtus.pro" zaudē otrajā spēlē pēc kārtas un izstājas no turnīra

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Virtus.pro" zaudē otrajā spēlē pēc kārtas un izstājas no turnīra
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: pro100

Neveiksmīgi Datorspēles CS:GO "FunSpark ULTI 2020 Europe Final" turnīru noslēgusi Mareka YEKINDAR Gaļinska "Virtus.pro", kas šodien apakšējā zara pirmās kārtas mačā ar 1-2 (20:22, 16:8, 5:16) atzina Somijas komandas HAVU Gaming pārspēku.

Gaļinska komanda turnīrā tika izsēta ar pirmo numuru (pasaules rangā "Virtus.pro" šobrīd ir piektie), bet starp galvenajām konkurentēm pirms turnīra varēja uzskatīt "Complexity" (10. vieta), BIG (12. vieta) un "Evil Geniuses" (15. vieta). Tomēr tikšanās ar kādu no šī komandām VP izpalika, jo pirmajā kārtā tika piedzīvots zaudējums pret turnīra vājāko komandu "ForZe" (vien 46. vieta rangā), bet šodien YEKINDAR ar komandu atzina uz papīra turnīra piekto spēcīgāko komandu HAVU.

Spēli "Virtus.pro" iesāka ļoti veiksmīgi, "Train" kartē izvirzoties vadībā ar 10:1 CT pusē. Tomēr atkal problēmas sagādāja uzbrukums un vadības noturēšana, kā rezultātā otrā puslaika beigās jau VP bija jācīnās, lai panāktu vismaz papildlaiku. Tas izdevās, tomēr otrajā papildlaikā uzvaru pirmajā kartē nodrošināja HAVU (20:22). Otrajā kartē ("Inferno") "Virtus.pro" atkal ieguva lielu pārsvaru (10:3) un šoreiz to noturēja (16:8), bet trešajā kartē, kas bija "Dust2", VP tika pilnībā iznīcināta - 5:16, un turnīrs komandai beidzies.

Gaļinskis kopā pa trim kartēm iekrāja 65 punktus un reitingu 1.15. Par dalītu 7.-8. vietu "Virtus.pro" nopelnījusi piecus tūkstošus ASV dolāru. Nākamo turnīru ("Dreamhack Masters") "Virtus.pro" sāks tieši pēc nedēļas, 29. aprīlī tiekoties ar "FaZe Clan", kuru pārstāv cits latviešu esportists Helvijs broky Saukants.

     [+] [-]

, 2021-04-22 21:47, pirms 3 gadiem
Nekas neparasts. Ir kāpumi, ir kritumi. Šobrīd Virtus.pro ir tādā kā bedrē.
Varbūt jāpamaina režīms, gatavošanās process, un viss būs kārtībā.
Yekindar jau intervijā teica, ka ir iestājusies baigā rutīna.

Un ir cerības, ka atgriezīsies LAN turnīri. Pirmo tādu šogad sola Ķelnē jūlijā.