Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky "FaZe" pirms Katovices turnīra atgriežas tās bijušais līderis

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

broky "FaZe" pirms Katovices turnīra atgriežas tās bijušais līderis
Fins "karrigan" Andersens "FaZe" formā. Foto: https://www.hltv.org/

Esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā CS:GO komanda "FaZe Clan" pirms gaidāmā "IEM Katowice 2021" turnīra piedzīvojusi kārtējās izmaiņas sastāvā. Komandā atgriezies dāņu spēlētājs Fins karrigan Andersens, kurš "FaZe" pārstāvēja no 2016. līdz 2018. gadam, šajā laikā ar komandu nokļūstot arī ranga pirmajā vietā.

Andersens uz "FaZe" pārnācis no "Mousesports" vienības, kurā spēlēja kopš 2019. gada marta. Līgums dāņu spēlētājam beigtos 2021. gada martā, taču abas puses par sadarbības pārtraukšanu vienojās vēl pirms Katovices turnīra sākuma, kurš šogad tāpat kā citi turnīri norisināsies online režīmā. Tāpat tiek baumots, ka no "Mousesports" komandas prom dosies arī igauņu spēlētājs Robins ropz Kūls.

Pirms "BLAST Premier Spring" turnīra kvalifikācijas broky komandai pievienojās arī Rasels Twistzz Van Dulkens, aizvietojot uz "G2 Esports" devušos Nikolu NiKo Kovāču. Šoreiz no komandas atvadās viens no visu laiku labākajiem CS:GO spēlētājiem Olafs ⁠olofmeister⁠Kajbjers, kurš pēdējā turnīrā tika atzīts par komandas turnīra vērtīgāko spēlētāju.

"IEM Katowice 2021" turnīrs sāksies jau rīt ar "Play-in" spēlēm, kurās piedalīsies arī cits latviešu esportists Mareks YEKINDAR Gaļiskis ar savu "Virtus.pro" vienību, bet pamaturnīrs, kurā "FaZe" vietu jau garantējusi, sāksies 18. februārī un turpināsies līdz pat mēneša beigām.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/news/31205/kar...