Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Komanda uzvar un iekļūst "Major" turnīra nākamajā posmā, yekindar labākā statistika

Agris Suveizda

Komanda uzvar un iekļūst "Major" turnīra nākamajā posmā, yekindar labākā statistika
Mareks Gaļinskis jeb "yekindar". Foto: HLTV

Datorspēles CS:GO Antverpenes "Major" pirmo jeb Izaicinājuma posmu pārvarējusi latviešu esportista Mareka Gaļinska jeb yekindar pārstāvētā komanda "Outsiders".

• Izaicinājuma posmā 16 komandas cīnās par astoņām ceļazīmēm uz Leģendu posmu, un, lai to paveiktu, nepieciešamas trīs uzvaras piecās spēlēs. "Outsiders" šodien ar 2-1 pārspēja "forZe" un tika pie trešā panākuma četros mačos.

• Pirmajā kartē Dust2, ko izvēlējās "Outsiders", izdevās no 0:11 pietuvoties līdz 11:12, tomēr "Outsiders" piekāpās ar 12:16. Otrajā kartē Mirage komanda revanšējās ar 16:10, bet izšķirošajā kartē Inferno no 7:8 panāca 13:8 un uzvarēja ar 16:11.

• Labākā statistika spēlē bija yekindar, kurš bija līderis gan pēc reitinga (1,33), gan arī iegūto un zaudēto dzīvību bilances (63-50). Latvietim pirmajā un otrajā kartē bija otrie labākie rādītāji komandā, bet izšķirošajā kartē – labākie.

• Leģendu posms, kurā piedalīsies arī Helvija Saukanta jeb broky pārstāvētā "FaZe Clan", notiks no 14. līdz 17. maijam, bet izšķirošais posms notiks no 19. līdz 22. maijam.

• Turnīra balvu fonds ir miljons ASV dolāru, no kā čempione saņems pusi.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/235612...