Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Latviešu esportista yekindar pārstāvētā komanda netiek "ESL Pro League" ceturtdaļfinālā

Agris Suveizda

Latviešu esportista yekindar pārstāvētā komanda netiek "ESL Pro League" ceturtdaļfinālā
Mareks Gaļinskis jeb "yekindar". Foto: ESL

Datorspēles CS:GO turnīra "ESL Pro League" 13. sezonā pie dalītas septītās vietas tikusi Mareka Gaļinska jeb yekindar pārstāvētā Kazahstānas komanda "Virtus.pro", kas izslēgšanas spēļu otrajā kārtā ar 1-2 atzina "Complexity Gaming" pārākumu.

Pirmajā kartē komandas spēlēja "Complexity" izvēlēto Mirage, un "Virtus.pro", būdama vadībā gan ar 9:3, gan 9:8, uzvarēja ar 16:9. Otrajā kartē, spēlējot "Virtus.pro" izvēlēto Inferno, "Complexity" revanšējās, atspēlējoties no 6:10 un uzvarot ar 13:6, bet izšķirošajā kartē Vertigo pārāka tomēr bija "Complexity", no 9:9 panākot 16:11.

Vienīgajā uzvarētajā kartē yekindar bija labākais reitings komandā (1.25), taču otrajā un trešajā kartē viņam bija trešais (1.01) un ceturtais reitings vienībā (1.00). Kopumāyekindar nopelnīja dalīti trešo reitingu komandā (1.08) un sliktāko iegūto un zaudēto dzīvību bilanci (47-53). Visam kvintetam bija līdzvērtīgs reitings (no 1.11 līdz 1.07), bet iegūto un zaudēto dzīvību ziņā yekindar komandā bija vienīgais ar negatīvu bilanci (turpretī sāncenšiem vienīgais ar pozitīvu bilanci +15 bija dānis Benjamins Brēmers jeb blameF).

Par 7.-8. vietas ieņemšanu "Virtus.pro" saņems 27,5 tūkstošu ASV dolāru prēmiju. Grupu turnīrā "Virtus.pro" ar bilanci 3-2 ierindojās trešajā vietā un izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 2-1 pārspēja ENCE.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234702...