Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR un "Virtus.pro" nepieļauj pretinieku atspēlēšanos un "IEM Summer 2021" sāk ar uzvaru

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

YEKINDAR un "Virtus.pro" nepieļauj pretinieku atspēlēšanos un "IEM Summer 2021" sāk ar uzvaru
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: pro100

Ar uzvaru datorspēles CS:GO turnīru "IEM Summer 2021" sākusi Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvētā Kazahstānas "Virtus.pro", kas ar 16:10 pirmajā cīņā pieveica Zviedrijas komandu "fnatic".

"IEM Summer 2021" turnīrā piedalās 16 komandas, kas sadalītas divās grupās pa astoņām katrā. Grupās spēles notiek pēc dubultā "play-off" principa, proti, pēc diviem zaudējumiem turnīrs ir beidzies, bet viena zaudējuma gadījumā komanda nonāk apakšējā zarā. B grupas pirmajā mačā VP tikās ar "fnatic" - uzvarētājs tika noskaidrots "Vertigo" kartē.

"Virtus.pro" spēli iesāka lieliski, T jeb uzbrukuma pusē izvirzoties vadībā ar 6:1. Astotajā raundā Gaļinska komanda, cenšoties iekļūt B bumbas novietošanas pusē zaudēja trīs spēlētājus, taču ar fantastisku epizodi izcēlās YEKINDAR, kurš spēja noorientēties un nogalināt četrus pretspēlētājus secīgiem šāvieniem. VP izcīnīja uzvaru arī nākamajos sešos raundos, panākot jau graujošo 13:1.

Tomēr otrajā puslaikā raundi vairs nenāca tik viegli - "fnatic" spēja uzvarēt pistoles raundu un pēc tam pievilkt līdz 9:15, bet 26. raundā "fnatic" spēlētājs Brollan nepieļāva "Virtus.pro" uzvaru, uzvarot no viens pret četri situācijas. Taču nākamajā raundā gan "Virtus.pro" beidzot noturēja aizsardzību un panāca uzvaru - 16:10. Gaļinskim šīs dienas mačā 23 punkti un reitings 1.36.

Nākamo maču "Virtus,pro" aizvadīs rīt, astoņos vakarā tiekoties ar BIG vienību.