Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

10.aprīlis sportā

Jānis Pārums

10.aprīlis sportā
Normunds Sējējs
Foto: levpraha.cz

Piedāvājam 10.aprīļa dienas nozīmīgāko notikumu īsu apkopojumu.

UEFA Čempionu līgas pusfinālā iekļuva spāņu grands "Barcelona", kas savā laukumā cīnījās 1:1, bet divu spēļu summā (3:3) nodrošināja panākumu, pateicoties pretinieku laukumā gūtajiem vārtiem.

Jauni klubi būs jāmeklē hokejistiem Mārtiņam Cipulim un Aleksandram Ņizivijam - abu uzbrucēju līdzšinējais klubs Prāgas "Lev" nolēmis nepagarināt līgumus ar mūsu hokejistiem/

Normunds Sējējs, kurš aizvadītajā sezonā bija tieši Cipuļa un Ņiživija pārstāvētā kluba "Lev" ģenerālmenedžeris, nākamsezon menedžēs Rīgas "Dinamo" - klubu, kura ģenerālmenedžeris bija no 2008. līdz 2012.gadam.

Latvijas volejbola čempionāta finālsērijā līdz trim uzvarām jau 2-0 panākusi "Biolars/Jelgava", kas trešdien Ozolniekos ar 3-1 apspēlēja "Poliurs/Ozolnieki", nonākot tikai uzvaras attālumā no Latvijas čempionu titulu, ko izcīnīja arī pērn.