Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

30.aprīlis sportā

Agris Suveizda

30.aprīlis sportā
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piedāvājam 30. aprīļa nozīmīgākos sporta notikumus Latvijā un pasaulē.

- AS "Dinamo Rīga" padomes sēdē Artis Ābols tika apstiprināts par Rīgas "Dinamo" galveno treneri. Ar Ābolu, kurš pagājušās sezonas beigās pildīja galvenā trenera vietas izpildītāja funkcijas, līgums tiks noslēgts uz vienu sezonu.

- Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans tomēr vēl nenosauca galīgo sastāvu dalībai pasaules čempionātā. Rīta pusē no izlases tika atskaitīts Toms Hartmanis, Mārtiņš Porejs un Kaspars Saulietis. Par valstsvienības uzdevumu izvirzīta iekļūšana 1/4 finālā.

- Par pirmo Čempionu līgas finālisti kļuva Dortmundes "Borussia", kas divu spēļu summā ar 4:3 pieveica Madrides "Real". Madridieši spēles beigu daļā, pateicoties Karima Benzemā un Serhio Ramosa sitieniem, sagādāja intrigu, tomēr ar 2:0 uzvarai summā nebija gana.

- Ernests Gulbis ar uzvaru iesācis Vācijas pilsētā Minhenē notiekošo „BMW Open” tenisa turnīru. Sacensību 1.kārtā viņš divos setos tika galā ar rangā piecas vietas augstāk esošo somu Jarko Nieminenu – 6:4, 6:2, bet nākamo spēli aizvadīs pret mājinieku Tomiju Hāsu.

- Pie otrās uzvaras NBA "play-off" primajā kārtā tika Brulinas "Nets" un Atlantas "Hawks", kas pieveica attiecīgi Čikāgas "Bulls" (110:91, sērijā 2-3) un Indianas "Pacers" (102:91, 2-2). Savukārt pirmo uzvaru svinēja Hjūstonas "Rockets", kas tika galā ar Oklahomsitijas "Thunder" (105:103, 1-3).