Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Sākusies reģistrēšanās prestižā "Latvia Open 2013" šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Sākusies reģistrēšanās prestižā "Latvia Open 2013" šautriņu mešanā
"Latvia Open 2010" sacensību dalībnieki
Foto: LDO

Sākusies reģistrēšanās gada lielākajam šautriņu mešanas festivālam Baltijas valstīs "Latvia Open 2013", kurš norisināsies no šī gada 15. līdz 17. novembrim Rīgā, „Maritim Park Hotel Riga” telpās, informē Latvijas Darts Organizācija. Turnīra kopējais balvu fonds pārsniedz 4 500 eiro un tās ir iekļautas WDF un BDO sacensību kalendāros.

Līdz ar to Latvijā atkal vienkopus varēs redzēt ne vien Baltijas labākos šautriņu metējus, bet arī daļu pasaules vadošo šautriņu metēju. Turnīra vēsture liecina, ka Latvijas šautriņu metējiem viegli neklāsies, jo pēdējos turnīros ir triumfējuši tikai ārzemju spēlētāji. Pērn par uzvarētāju dāmu konkurencē kļuva somiete Lumi Silvan, savukārt kungiem panākumu guva lietuvietis Arūnas Čiplys. No Latvijas šautriņu metējām šajā turnīrā ir uzvarējušas tikai divas – Ieva Brikmane–Buklovska 2009. gadā un Zeltīte Strade 2007. gadā, savukārt kungiem vienīgo reizi kausu Latvijā atstājis ir Aigars Strēlis, kurš nepārspēts palika 2006. gadā.

Kā jau pēdējos gados ierasts, šautriņu mešanas festivāls tiks atklāts jau piektdienas vakarā ar pielozēto pāru turnīru, sestdien notiks individuālās sacensības, savukārt svētdien uzvarētāji tiks noskaidroti pāros.

Izmantotie resursi:
LATVIA OPEN 2013 | WDF and BDO ranking darts...

     [+] [-]

, 2013-08-01 13:51, pirms 11 gadiem
Interesanti ,vai beidzot spēs sarīkot līmenī.