Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Latvijas šautriņu metējs Madars Razma izcīna 5. vietu Luksemburgā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas šautriņu metējs Madars Razma izcīna 5. vietu Luksemburgā
Madars Razma

Aizvadītās nedēļas nogalē, 28. un 29. septembrī WDF un BDO reitinga turnīros Rumānijā un Luksemburgā startējuši divi Latvijas šautriņu metēji – Valters Melderis un Madars Razma, attiecīgi individuālajās sacensībās izcīnot 33. un 5. vietu.

Bukarestē notiekošajās „Romanian Open 2013” sacensībās no Latvijas šautriņu metējiem startēja Valters Melderis, kurš individuālo sacensību pirmajās divās kārtās ar rezultātu 4:2 pārspēja gan Mihai Butu no Rumānijas, gan Bojidar Kostov no Bulgārijas, savukārt sacensību 3. kārtā ar rezultātu 0:4 atzina spēcīgā angļa Sam Head pārākumu, kurš vēlāk aizcīnījās līdz pat ceturtdaļfinālam, tādējādi Valters Melderis sacensības noslēdza ar izcīnītu 33. vietu.

Tikmēr ar augsto 5. vietu no „Luxembourg Open 2013” sacensībām mājās atgriezies Madars Razma. Vispirms šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis kopā ar Roland Weis no Luksemburgas ieņēma 33. vietu pāros, savukārt svētdien tika izcīnīta jau pieminētā 5. vieta individuāli, no sacensībām izstājoties pēc zaudējuma ceturtdaļfinālā vēlākajam turnīra uzvarētājam Janam Dekeram no Nīderlandes. Līdz turnīra ceturtdaļfinālam priekulnieks bija uzveicis Beļģijas, Luksemburgas, Nīderlandes un Austrijas šautriņu metējus.

Kopumā turnīrā Rumānijā startēja 240 dalībnieki no 18 valstīm, savukārt Luksemburgā 216 dalībnieku no 10 valstīm.

Nākamās starptautiskās WDF un BDO reitinga sacensības notiks no 9. līdz 13. oktobrim Anglijā, kur tiks noskaidroti „Winmau World Masters 2013” čempioni. No Latvijas spēlētājiem uz sacensībām dosies Madars Razma un Guntis Žiemelis no šautriņu mešanas kluba „Priekule”, kā arī Cēsu Darts Kluba „50” pārstāvis Nauris Gleglu un kluba „Pieci Vilki” šautriņu metējs Arnis Gerners.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija

     [+] [-]

, 2013-09-30 22:44, pirms 11 gadiem
Cerams, ka uzaicinās uz OvertimeTV!