Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Latvijas šautriņu metējiem panākumi Lietuvā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas šautriņu metējiem panākumi Lietuvā
„Winmau Viļņas Open 2013” uzvarētāji

Veiksmīgu nedēļas nogali Viļņā notiekošajos Lietuvas un Baltijas reitinga turnīros aizvadījuši vairāki Latvijas šautriņu metēji, izcīnot godalgotas vietas kā „Winmau Viļņas Open”, tā arī „Winmau Viļņas Leģiona Kausā”.

Sestdien, 26. oktobrī notiekošajās „Winmau Viļņas Open 2013” sacensībās līdz fināliem aizcīnījās kā vaiņodniece Irēna Bauze dāmu konkurencē, tā arī priekulnieks Aigars Strēlis kungiem. Diemžēl finālos pārāki izrādījās Lietuvas pārstāvji un abiem šautriņu mešanas kluba „Priekule” šautriņu metējiem nācās samierināties ar 2. vietu. Irēna Bauze finālā ar rezultātu 2:5 atzina Kornēlijas Lušaites pārākumu, savukārt Aigars Strēlis ar 0:6 piekāpās Arūnam Čiplim. Vēl no Latvijas šautriņu metējiem augsto 5. vietu izcīnīja vaiņodnieks Kristaps Mickus.

Savukārt svētdien, 27. oktobrī, turpat Viļņā norisinājās vēl viens Lietuvas un Baltijas reitinga turnīrs – „Winmau Viļņas Leģiona Kauss 2013”, kurā no Latvijas uz starta izgāja tikai priekulnieks Madars Razma, kurš sestdienas sacensībās nestartēja. Diemžēl arī viņu ceļā uz panākumiem iztraucēja Arūna Čipļa meistarība, kā rezultātā pusfinālā ar rezultātu 1:5 tika piedzīvots zaudējums un izcīnīta 3. vieta. Arī sacensību otrajā dienā nepārspēta palika tikai 16 gadus jaunā Kornēlija Lušaite un viens no Lietuvas vadošajiem šautriņu metējiem Arūnas Čiplis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija