Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Latvijas šautriņu metējiem veiksmīga nedēļas nogale Igaunijā un Zviedrijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas šautriņu metējiem veiksmīga nedēļas nogale Igaunijā un Zviedrijā
„Estonia Open 2014” godalgoto vietu ieguvēji

Veiksmīgi aizvadītā nedēļas nogale aizritējusi vairākiem Latvijas šautriņu metējiem, kuri izcīnījuši augstas vietas kā WDF pasaules reitinga sacensībās Igaunijā, tā arī Skandināvijas Darts Korporācijas turnīros Zviedrijā.

Igaunijas galvaspilsētā Tallinā notiekošajās „Estonia Open 2014” sacensībās individuāli dāmu konkurencē augsto 3. vietu izcīnīja daudzkārtējā Latvijas čempione Zeltīte Strade no Lizuma, savukārt divas ŠMSK „Asās Adatas” pārstāves Ieva Brikmane – Buklovska un Sandija Andersone ieņēma attiecīgi 5. un 9. vietu. Kungu konkurencē 3. vietu izcīnīja Nauris Gleglu no Talsiem, bet Žanis Buklovskis ieņēma 9. vietu. Svētdien notiekošajās pāru sacensībās 2. vietu dāmu konkurencē izcīnīja Ieva Brikmane – Buklovska ar Sandiju Andersoni, savukārt kungiem tāda paša kaluma godalgu ieguva Nauris Gleglu, kurš pārī cīnījās kopā ar Igaunijas šautriņu metēju Mēli Auli.

Tikmēr Zviedrijas pilsētā Gēteborgā cīņu par tikšanu uz „PDC Ladbrokes” pasaules čempionātu turpināja Latvijas šautriņu metējs Madars Razma. Tāpat kā marta sākumā Somijā, arī šoreiz tika aizvadīti divi turnīri sestdien un viens svētdien, no kuriem veiksmīgākais izrādījās „Swedish Darts Open”, kurā Priekules šautriņu metējs izcīnīja augsto 3. vietu, savukārt „Swedish Darts Masters” un „Scandinavian Darts Open” turnīros tika ieņemta attiecīgi 17. un 9. vieta. Skandināvijas Darts Korporācijas tūres pēdējie divi turnīri norisināsies 30. augustā Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā, savukārt dienu vēlāk notiks izslēgšanas spēles par pēdējo ceļazīmi uz PDC „Ladbroke” pasaules čempionātu. Uz Dāniju dosies arī Madars Razma, kurš veiksmīga starta gadījumā joprojām var pretendēt uz vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija