Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Madars Razma izcīna 5. un 9. vietu sacensībās Polijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Madars Razma izcīna 5. un 9. vietu sacensībās Polijā
Madars Razma

Teicamu aizvadītās nedēļas nogali sacensībās Polijā aizvadījis viens no vadošajiem Latvijas šautriņu metējiem Madars Razma, kurš, startējot uzreiz divās WDF pasaules reitinga sacensībās, izcīnīja attiecīgi 5. vietu „Winmau Polish Open 2013” un 9. vietu „Police Masters 2013”.

Nedaudz neierasti citiem turnīriem, „Winmau Polish Open” šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis uzsāka ar pāru sacensībām, kurās Madars Razma startēja kopā ar Deividu Posjinaku no Polijas. Kopumā kungu pāru sacensībās piedalījās 146 pāri, kuru konkurencē Latvijas šautriņu metēja pārstāvētais pāris izcīnīja augsto 5. vietu.

„Winmau Polish Open” individuālajās sacensībās priekulnieks tika izlikts ar 13. numuru, tādējādi grupā un pirmajās izslēgšanas spēlēs izdevās iegūt salīdzinoši nedaudz vājāku pretinieku, kas arī veiksmīgi tika izmantots un visnotaļ pārliecinoši tika sasniegts turnīra ceturtdaļfinālā. Tajā ar rezultātu 1:4 nācās atzīt spēcīgā nīderlandieša Benito van de Pāsa pārākumu, kā rezultātā arī individuāli tika izcīnīta augstā 5. vieta.

Atšķirībā no sestdienas turnīra, svētdien notiekošajās „Police Masters” sacensībās Madaru Razmu grupu izloze nebija lutinājusi un arī panākumi nesekoja tik pārliecinoši kā dienu iepriekš, tomēr arī tas latvietim neliedza aizcīnīties līdz 9. vietai. Ceļā uz panākumu priekulnieks pieveica arī pasaulē labi pazīstamo angli Stīvu Duglasu, savukārt no turnīra Madars Razma izstājās pēc zaudējuma ar rezultātu 3:4 turnīra ceturtajam izsētajam spēlētājam Martinam Atkinsam no Anglijas, ko vēl pavisam nesen turnīrā Nīderlandē „apcēla” talsenieks Nauris Gleglu.

Kopumā katrā turnīrā piedalījās pus tūkstotis šautriņu metēji no vairāk nekā 20 pasaules valstīm. Bet jau nākamās nedēļas nogalē Somijas galvaspilsētā Helsinkos Madars Razma izies uz starta „Finnish Open 2013” sacensībās, savukārt pārējie Latvijas šautriņu metēji startēs Latvijas un Baltijas reitinga turnīrā Bauskā – „Bauskas Kauss 2013”.

Izmantotie resursi:
POD-polski steeldart