Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Teilors: Paaugstinām latiņu!

Teilors: Paaugstinām latiņu!
Fils Teilors (Foto: www.pdc.tv)

Fils Teilors brīdina - tiem, kas viņu izaicina, ir jāaug, lai varētu pārtraukt viņa uzvaru sēriju. Teilors svētdien jau desmito reizi izcīnīja "stanjames.com World Matchplay" čempiona titulu šautriņu mešanā, šoreiz finālā ar 18:4 pārspējot Teriju Dženkinsu.

Šī uzvara nozīmē, ka Teilors turpina savu uzvaru sēriju TOP reitinga turnīros. Viņš ir izcīnījis visus augstākos titulus kopš 2008. gada "Las Vegas Desert Classic" turnīra.

Tāpat, saņemot 100 000 sterliņu mārciņu, viņš ir palielinājis atstarpi par 450 000 sterliņu mārciņu PDC Order of Merit (vērtīgāko spēlētāju reitings) reitingā no otrajā vietā esošā Džeimsa Veida. Pagājušo divu gadu laikā Teilora ienākumi no balvu fondiem sasnieguši 755 513 sterliņu mārciņu.

Tādējādi Teilors metis izaicinājumu saviem sāncenšiem, lai tie uzlabo savu sniegumu- šoreiz viņiem atkal atlika vien noskatīties, kā Teilors četras reizes turnīrā sasniedza vidējos rādītājus virs 105 punktiem sērijā.

"Es atceros, kā pirms diviem gadiem visi bija gatavi saderēt, ka es vairs nevinnēšu nevienu turnīru," izteicās Teilors "Viņi ir zaudējuši šajās derībās. Es esmu atgriezies un turpinu censties uzlabot rezultātu. Es esmu pacēlis un turpināšu celt latiņu. Pārējiem spēlētājiem arī ir jāceļ savas latiņas, viņiem nav citas iespējas."

"Ja viņi to nedarīs es kļūšu bagātāks par Taigeru Vudsu. Es ļoti labi zinu, ko dara Adrians Luiss, zinu, ko dara Endijs Hamiltons un lielākā daļa spēlētāju, un, ticiet man, ar to ir stipri par maz. Terijs neatdodas šim sporta veidam par visiem 100 procentiem, un viņam būtu jātrenējas vairāk nekā 15 minūšu dienā. Un tagad viņam ir jāpaklanās, lai gan viņš ir ļoti labs spēlētājs. Viņam jāsāk strādāt. Viņiem visiem tagad ir jāsāk strādāt un trenēties, jo domāju, ka savus vidējos rādītājus varu pacelt vēl par aptuveni 10 punktiem."

Teilors arī uzsvēra, ka, kaut arī tagad līdz septembrim nebūs nekādu sacensību, viņš netaisās šautriņas nolikt atvilknē un aizmirst par tām līdz nākamajām sacensībām. "Es jau šonedēļ pat atgriezīšos pie treniņu mērķa un trenažieru zālē," viņš izteicās "Es neesmu pietiekoši mundrs un uz fināla beigām mana enerģija bija pagaisusi. Tas nav labi."

"Esmu septītajās debesīs aiz priekiem, ka man ir izdevies uzvarēt. Visu gadu tu gatavojies pasaules čempionātam un "World Matchlay" turnīram, jo tas ir otrais lielākais turnīrs, un uz to es arī mērķēju. Te nav runa tikai par naudu - nekas nelīdzinās uzvarai. Man pavisam noteikti patīk vinnēt, un ar tādām sajūtām nav iespējams zaudēt."

Teilors apspēlēja Robertu Torntonu, Kevinu Peinteru, Adrianu Luisu un Mervinu Kingu, lai sasniegtu finālu. Divas reizes sasniedza vidējo rādītāju 109,4 punkti sērijā, pirms finālā nežēlīgi izrēķināties ar Teriju Dženkinsu. Teilors visa turnīra garumā zaudēja tikai 20 legus.

"Esmu nedaudz vīlies Terijā un teicu viņam, ka viņš ir labāks spēlētājs, nekā tas ko mēs redzējām. Taču tas laikam nepalīdzēja un es ņēmu virsroku, kamēr viņš nolaida rokas. Es sajutu vājumu Terijā, un uzreiz sāku viņu maksimāli presingot. Iespējams, fani vēlējās finālā redzēt daudz spraigāku cīņu."

Informācija sagatavota no "Profesionālās Darts Korporācijas" mājas lapas.