Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Razma debiju ''World Grand Prix'' piedzīvos pret PDC ranga 17. numuru Serlu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Razma debiju ''World Grand Prix'' piedzīvos pret PDC ranga 17. numuru Serlu
Madara Razmas publicitātes foto.

Latvijas labākais šautriņmetējs Madars Razma oktobra sākumā Lesterā piedzīvos debiju ''World Grand Prix'' sancesībās. Šodien notikušajā izlozē kļuva skaidrs, ka latvietim pirmajā kārtā pretī stāsies anglis Raiens Serls, kurš PDC rangā ieņem 17. pozīciju.

Šodien norisinājās turnīra izloze, kurā noskaidrojās, ka Razma pirmajā kārtā spēlēs pret Raienu Serlu. Abi iepriekš tikušies divreiz Pro tūres ietvaros, latvietim 2018. gadā zaudējot ar 3:6, bet pirms diviem gadiem piekāpjoties ar 4:6.

2022. gada ''World Grand Prix'' piedalās 32 šautriņmetēji – 16 labākie PDC rangā un 16 labākie Pro tūrē līdz 26. septembrim. Razma dalībai turnīrā kvalificējās kā desmitais labākais šautriņmetējs Pro tūrē. Serls šajā rangā bija otrais.

Par dalību pirmajā kārtā Razma garantējis vismaz septiņarpus tūkstošu sterliņu mārciņu lielu naudas balvu. Turnīra uzvarētājs tiks atalgots ar 120 tūkstošiem mārciņu.

''World Grand Prix'' šautriņmešanas sacensībās katrs legs jāsāk ar precīzu raidījumu dubultajā sektorā. To neizdarot, punktu dzēšana netiek uzsākta.

Pirmajā kārtā jāuzvar divi seti, katrā no tiem triumfējot trīs legos, otrajā kārtā un ceturtdaļfinālā jāuzvar trīs seti, bet pusfinālā un finālā attiecīgi četri un pieci seti.

Pagājušajā gadā par čempionu kļuva velsietis Džonijs Kleitons, kurš finālā sešos setos tika galā ar savu tautieti Gervinu Praisu (5-1).

2022. gada ''World Grand Prix'' šautriņmešanā Lesterā norisināsies no 3. līdz 9. oktobrim.

Sacensību tiešraide būs pieejama Viaplay platformā.

''World Grand Prix'' pirmā kārta

PārisPāris
Gervins Praiss [1] – Martins ŠindlersPīters Raits [2] – Kims Haibrehts
Džo Kalens – Deimons HetaKalans Ridzs – Kšištofs Ratajskis
Robs Kross [8] – Derils GērnijsDžonijs Kleitons [7] – Dirks van Duivenbode
Madars Razma – Raiens SerlsDimitri van den Bergs – Drive Čiznols
Maikls Smits [4] – Neitans AspinalsMaikls van Gervens [3] – Gerijs Andersons
Denijs Noperts – Gabriels KlemenssBrendans Dolans – Stīvens Bantings
Džeimss Veids [5] – Martins LukmensHosē de Souza [5] – Eidriens Luiss
Ross Smits – Endrjū GildingsKriss Dobijs – Lūks Hamfrīss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-09-26 21:23, pirms 2 gadiem
Searl ir problēmas ar redzi. Pats vienā intervijā bija teicis, ka met pa D20 un vienkārši gaida vai tiesnesis pateiks, ka legs, jo skats izplūst un nezina vai ir iekšā. Un tā kā šis ir double in double out turnīrs, tad tas var nospēlēt savu lomu.
Protams, tas tikai teorijā, jo pats viņš ir pieradis pie šīm situācijām, bet tomēr.

     [+] [-]

, 2022-09-26 23:01, pirms 2 gadiem
rihardilio rakstīja: Searl ir problēmas ar redzi. Pats vienā intervijā bija teicis, ka met pa D20 un vienkārši gaida vai tiesnesis pateiks, ka legs, jo skats izplūst un nezina vai ir iekšā
nebūtu tas gadījums varētu ticēt....