Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Lumi Silvana un Madars Razma triumfē "Riga Open" šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Lumi Silvana un Madars Razma triumfē "Riga Open" šautriņu mešanā
"Riga Open 2013" čempioni

Nedēļas nogalē Rīgā, "Maritim Park Hotel Riga" norisinājās starptautiskas pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā „Riga Open 2013”. Par uzvarētājiem jauniešiem kļuva lietuvietis Rokas Aniulis, dāmām somiete Lumi Silvana, bet kungiem Latvijas šautriņu metējs Madars Razma.

Kopumā turnīrā startēja 8 jaunieši, 33 dāmas un 78 kungi no Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Somijas, Turcijas un Zviedrijas.

Jauniešu konkurencē finālā tikās lietuvietis Rokas Aniulis un Smiltenes Darts Kluba pārstāvis Oskars Draulis, kuru cīņā šoreiz pārāks izrādījās Lietuvas šautriņu metējs, kurš finālā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:0. 3. vietu jauniešu sacensībās ieņēma Edgars Rollis no Vecumnieku Darts Kluba un Ugnius Jankunas no Lietuvas.
Dāmu konkurencē par „Riga Open” čempioni kļuva somiete Lumi Silvana, kura aizraujošā finālā pret Smiltenes Darts Kluba pārstāvi Zeltīti Stradi tomēr izrādījās veiksmīgāka un triumfēja ar rezultātu 4:3. 3. vietu dāmu konkurencē izcīnīja Ērika Bagdonavičiene no Lietuvas un Liza Pugina no Krievijas.

Kungu konkurencē finālā tikās Latvijas šautriņu metējs Madars Razma un Zviedrijas pārstāvis Peters Sajwani, kurā ar rezultātu 5:3 pārāks izrādījās šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Madars Razma, bet zviedram nācās samierināties ar 2. vietu turnīrā. 3. vietu kungu konkurencē izcīnīja vēl viens ŠMK „Priekule” pārstāvis Aigars Strēlis un lietuvietis Arūnas Čiplis.

Nākamās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības norisināsies 13. aprīlī Jēkabpilī, kur tiks noskaidroti 2013. gada „Jēkabpils Kausa” čempioni.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija

     [+] [-]

, 2013-03-26 14:11, pirms 11 gadiem
Cina par Leiksaidu turpinas

     [+] [-]

, 2013-03-26 14:51, pirms 11 gadiem
Šim turnīram ar Leiksaidu nav nekāda sakara, jo netika iekļauts BDO reitinga kalendārā..

     [+] [-]

, 2013-03-26 17:45, pirms 11 gadiem
Psihologiski nozime ir loti liela . Vinnet tos pasus konkurentus uz to vienu vietu pat sadas sacensibas ir liela prieksrociba. Kuri Razmas kungam ir tie lielakie konkurenti ? Laikam somi? jo lietuviesi uz sacencibam arpus Baltijas nebrauka,cik zinu .WDF reitinga izcils sasniegums 15 vieta .Paskatijos reitingu pie reizes ,jo vajadzeja uzrakstit viniem vestuli .Izradas ka ar Target Hard lip turniros spelet nevar

     [+] [-]

, 2013-03-26 17:59, pirms 11 gadiem
Lielākie konkurenti ir zviedri ar Larsonu un Engstromu priekšgalā.. Baltijas spēlētāji, izņemot atsevišķus turnīrus, pagaidām apkārt nebraukā un somi un norvēģi ir ieslīkuši savās līgās, tai skaitā Skandināvijas līgā..
PS: Vēl varētu būt dānis Andersens, bet Dānija nez kāpēc BDO reitingā netiek pieskaitīta pie Skandināvijas reģiona

     [+] [-]

, 2013-03-26 19:04, pirms 11 gadiem
Liels Paldies . Nevaretu pateikt ka visizdevigak deli nopirkt Latvija? Ja sautrinam un visam parejam ir A180,Dartswarehouse ,Pure darts un Dartscorner,Tad ka izdevigak panemt deli pie mums skaidribas istas nav
Kapec ar PDC nevaretu sarunat ka musejie varetu startet SDC liga.
No tadiem cilvekiem BDO tabula es tikai Vinniku zinu redzets Pasaules cempionata. Gribeju vel pajautat cik bija finala videjais kad Razma pret zviedru mauca. Vai nav doma braukt uz PDC pasaules cempionata kvalifikaciju un vai kads no Latvijas speles nakamgad Q school

     [+] [-]

, 2013-03-26 22:40, pirms 11 gadiem
1. "Blade 4" var iegādāties pa 30 Ls. e-pasts saziņai info@smkpriekule.lv PS: uz 11. maiju varbūt varēs nedaudz lētak..
2. Latvijas spēlētāji drīkst startēt SDC.. Diemžēl šogad informācija par šo iespēju nāca novēloti..
3. Lai piedalītos vajag vairāk pieredzes, zaļiem gurķiem tur nav ko darīt un visvienkāršākais kā tikt uz PDC čempionātu ir caur SDC..

     [+] [-]

, 2013-03-26 23:13, pirms 11 gadiem
Liels paldies par informaciju . Velu veiksmi tiem kas tic saviem spekiem