Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Notiks šautriņu čempionāts

Andrejs Siliņš

Notiks šautriņu čempionāts
2007. gada čempioni -
Juris Aleksāns un Zeltīte Putniņa

Latvijas spēcīgākie šautriņu metēji šajā nedēļas nogalē no 29. līdz 30. novembrim pulcēsies Priekuļu viesnīcā „Best Western Hotel Tigra”, kur divu dienu laikā tiks noskaidroti Latvijas čempioni individuāli un pāros, kā arī papildspēlēs „Bullis” un „Summa”.

Sacensību zāle tiks atvērta jau pulksten 9:00 un dalībnieku reģistrācijas tiks pieņemtas līdz pulksten 10:00, bet sacensību oficiālā atklāšana notiks 11:00. Visas dienas garumā kungi un dāmas piedalīsies individuālajās sacensībās un cīnīsies par tiesībām vakarā spēlēt uz fināla stenda lai iegūtu Latvijas čempionu titulu. Starp dalībniekiem būs arī iepriekšējā gada Latvijas čempioni, kuri, protams, centīsies aizstāvēt savus titulus.

Šogad sacensībās ir solījis piedalīties arī grupas Tumsa solists Mārtiņš Freimanis, kā arī „Tumsas” menedžeris Mareks Bērents, kuri nu jau gadu kā nodarbojas ar šautriņu mešanu un ir izlēmuši pamēroties ar spēkiem ar Latvijas labākajiem šautriņu metējiem. Vēl aktīvas šautriņu metēju gaitas ir arī aizsākuši grupas Putnu Balle dalībnieki Valters, Kaža, Elvijs un taustiņinstrumentu virtuozs Edgars Znutiņš, kam patiesībā no visiem augstāk minētajiem pašlaik ir augstākie rezultāti.

Pēc čempionu noskaidrošanas notiks to sumināšana viesnīcas pirtiņā ar visām no tā izrietošajām ēverģēlīgām izdarībām viesnīcas atpūtas kompleksā.

Svētdienā visi pulcēsies uz pāru sacensībām lai noskaidrotu spēcīgākos dāmu un kungu duetus. Sacensībās arī piedalīsies šī gada Latvijas izlases dalībnieki Žanis Buklovskis, Arnis Vents, Oskars Kovaļevskis, Kristaps Deksnis, kā arī Zeltīte Putniņa (pieckārtēja Latvijas čempione) un Ieva Brikmane-Buklovska (šī gada Baltijas čempione).

Sīkāku informāciju par to kā pieteikties vai kas tad īsti šajā nedēļas nogalē notiksies un kādā veidā var iegūt šautriņu mešanas sporta federācijas Latvijas Darts organizācijas mājas lapā latviadarts.com, sūtot e-pastu uz info@latviadarts.com vai zvanot 26406200.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Darts Organizācija

     [+] [-]

, 2008-11-25 08:55, pirms 16 gadiem
Es ari gribu