Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Latvijas šautriņu metēji izcīna divas 5. vietas Austrijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas šautriņu metēji izcīna divas 5. vietas Austrijā
Madars Razma (pa kreisi) un Nauris Gleglu

No 20. līdz 22. jūnijam Austrijas galvaspilsētā Vīnē norisinājās pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā – „Austria Vienna Open 2014”, kurās individuāli un pāros 5. vietas izcīnīja Latvijas šautriņu metēji Madars Razma un Nauris Gleglu. Kopumā Austrijā piedalījās vairāk nekā 160 dalībnieku no 13 valstīm.

„Austria Open” tika atklāts piektdienas vakarā, kad iesildošajā turnīrā 5. vietu izcīnīja šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Madars Razma. Ceturtdaļfinālā Madars Razma ar rezultātu 2:3 piekāpās vēlākajam turnīra uzvarētājam Dietmāram Burgeram no Austrijas.

Arī sestdien notiekošajās individuālajās sacensībās tālāk par ceturtdaļfinālu Madaram Razmam tikt neizdevās, kurā ar rezultātu 1:5 tika atzīts talantīgā austrieša Roksija–Džeimsa Rodrigeza pārākums. Nauris Gleglu no Talsiem individuāli ieņēma 33. vietu, izšķirošajā spēlē ar rezultātu 3:4 piekāpjoties Ungārijas šautriņu metējam. Par sacensību uzvarētāju kungu konkurencē kļuva Martins Filips no Anglijas.

Svētdien notiekošās pāru sacensības Madars Razma ar Nauri Gleglu uzsāka ar diviem panākumiem pār Austrijas pāriem, kas ļāva kvalificēties turnīra ceturtdaļfinālam, kurā ar rezultātu 3:5 piekāpās Martinam Kureckam un jau pieminētajam Dietmāram Burgeram, tādējādi arī pāru sacensības noslēdzot 5. vietā. Par pāru sacensību uzvarētājiem kungu konkurencē kļuva brāļi no Austrijas – Roksijs–Džeims un Rovbijs–Džons Rodrigezi.

Nākamās starptautiskās šautriņu mešanas sacensības Latvijas pārstāvji aizvadīs augusta sākumā Beļģijā, kad no 1. līdz 3. augustam Antverpenē norisināsies Beļģijas lielākais šautriņu mešanas festivāls – „Winmau Belgium Open 2014”.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija