Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Madars Razma izcīna 9. vietu šautriņu mešanas sacensībās Nīderlandē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Madars Razma izcīna 9. vietu šautriņu mešanas sacensībās Nīderlandē
Madars Razma

Veiksmīgu nedēļas nogali Nīderlandes pilsētā Venrajā aizvadījis šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Madars Razma, kurš 22. un 23. martā startēja WDF un BDO reitinga sacensībās „Hal Darts Open 2014”, kurās kopumā piedalījās teju pus tūkstotis dalībnieku no 15 valstīm.

Sacensības Madars Razma uzsāka ar jaukto pāru turnīru, kurās kopā ar somieti Lumi Silvan tika izcīnīta augstā 9. vieta. Jāatzīmē, ka latvieša pārstāvētais pāris no jaukto pāru turnīra izstājās pēc zaudējuma ar rezultātu 2:3 vēlākajiem pusfinālistiem no Anglijas Rebekai Rosai un Rikijam Viljamsam, savukārt par uzvarētājiem kļuva cits Anglijas pāris – Martins Atkins un Reičela Brūksa.

Diemžēl kungu pāru sacensībās, kurās Madars Razma startēja kopā ar lietuvieti Dariusu Labanausku zaudējums ar rezultātu 2:3 tika piedzīvots jau turnīra 1. kārtā, kā rezultātā cīņa par augstām vietām izpalika. Par kungu pāru sacensību uzvarētājiem kļuva Robijs Grīns no Anglijas ar Janu Dekeru no Nīderlandes.

Teicamu sniegumu Priekules šautriņu metējs parādīja individuālajās sacensībās, izcīnot augsto 9. vietu. Izšķirošajā spēlē Madars Razma ar 1:4 piekāpās turnīra vēlākajam finālistam Veslijam Harmam, savukārt par uzvarētāju kļuva pieredzējušais Anglijas šautriņu metējs un vairākkārtējs „Lakeside” pasaules čempions Martins Adams.

Latvijas Darts Organizācija informē, ka jau nākamās nedēļas nogalē Rīgā „Maritim Park Hotel Riga” telpās norisināsies pasaules reitinga sacensības „Riga Open” & „Riga Masters”. Sacensības sāksies ar pielozēto pāru turnīru piektdienas vakarā, kam sekos divas individuālās sacensības sestdien un svētdien. Pateicoties Rīgas Domes atbalstam, šogad sacensību kopējais balvu fonds ir 4350 € un jau šobrīd dalību Latvijā ir apstiprinājuši dalībnieki no Baltkrievijas, Krievijas, Nīderlandes, Somijas, Turcijas un Zviedrijas, kā arī, protams, Baltijas valstu šautriņu metēji. Atgādinām, ka pērn par „Riga Open” uzvarētājiem kļuva somiete Lumi Silvan un pašmāju sportists Madars Razma.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-24 12:30, pirms 10 gadiem
merikikifans rakstīja: Razma vai Rāzma?puriņ,ja tulko no angļu vai kādas citas valodas,tad mēģini atcerēties,ka šajās valodās nav garumzīmes,bet latviešu valodā ir!amatieris!
"merikikifans", šoreiz arī latviski būs ar īso "a"..