Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Lušaite, Strade un Labanauskas triumfē šautriņu mešanā Jēkabpilī

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Lušaite, Strade un Labanauskas triumfē šautriņu mešanā Jēkabpilī
Zeltīte Strade un Darius Labanauskas

19. aprīlī Jēkabpilī norisinājās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības šautriņu mešanā – „Jēkabpils Kauss 2014”, kurās 7 jauniešu, 20 dāmu un 48 kungu konkurencē par uzvarētājiem kļuva Kornēlija Lušaite, Zeltīte Strade un Darius Labanauskas.

Jauniešu konkurencē, kur finālā tikās divi Lietuvas pārstāvji, Kornēlija Lušaite ar rezultātu 3:2 pārspēja Roku Aniuli, savukārt 3. vietu izcīnīja divi „Vecumnieku Darts Kluba” pārstāvji – Rihards Slišāns un Endijs Vasiļjevs.

Dāmām finālā tikās daudzkārtējā Latvijas čempione Zeltīte Strade no Lizuma un Kristīne Kuzmane no Vecpiebalgas kluba, kuru cīņā ar rezultātu 5:1 pārāka izrādījās Zeltīte Strade. 3. vietu dāmu konkurencē izcīnīja Avelīna Lāce no ŠMK „Vecpiebalga” un Irēna Bauze no ŠMK „Priekule”, savukārt 5. vietas ieņēma Violeta Povalaitiene un Kornēlija Lušaite no Lietuvas, kā arī Anita Puncule no Rēzeknes un Anita Māldere no SK „Bauskas Darts”. Par gandarījuma turnīra uzvarētāju kļuva Ilva Kalniņa no Bauskas.

Kungu konkurencē finālā tikās patreizējie Latvijas un Lietuvas čempioni, kuru duelī lietuvietis Darius Labanauskas ar rezultātu 5:1 uzvarēja priekulnieku Madaru Razmu. 3. vietu kungiem izcīnīja rīdzinieks Valters Melderis un lietuvietis Mindaugas Skarbalius, savukārt 5. vietu ieņēma Jānis Pinka no Ogres, Nauris Gleglu no Talsiem, Jānis Birznieks no Vaiņodes un Oskars Kovaļevskis no Bauskas. Par gandarījuma turnīra uzvarētāju kļuva Jānis Grants no Skrundas.
Latvijas Darts Organizācija informē, ka nākamās Latvijas reitinga sacensības norisināsies 3. maijā Bauskā, kur tiks noskaidroti „Bauskas Kausa” ieguvēji, bet vēl pirms tam, šīs nedēļas nogalē daļa Latvijas šautriņu metēju dosies uz „Estonia Open 2014” sacensībām Tallinā.