Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Galvenais favorīts Razma kļūst par Latvijas čempionu šautriņu mešanā

Ints Megnis
Ints Megnis

Galvenais favorīts Razma kļūst par Latvijas čempionu šautriņu mešanā
Ralfs Laumanis, Kristīne Mickus un Madars Razma pēc uzvaras Latvijas čempionātā. Foto: Latvijas Darts organizācija

Latvijas vadošais šautriņu meistars Madars Razma sestdien uzvarēja Latvijas čempionāta individuālajās sacensībās, bet svētdien bija pārāks arī pāru sacensībās.

Apšuciemā notikušās sacensības sākās jau piektdien ar pielozēto pāru turnīru, kurā labākie bija Kristaps Mickus un Zeltīte Strade, finālā ar 3-1 apspēlējot Nauri Gleglu un Helēnu Brūnu. Tikmēr vienīgais Latvijas profesionālis Razma duetā ar Arni Kupču neizkļuva no apakšgrupas.

Sestdien notika individuālās cīņas, kurās kopā bija 121 dalībnieks. Vīriem finālā Razma ar 5-2 apspēlēja Laimoni Nagli, piecos izslēgšanas turnīra mačos zaudējot tikai trijos setos. Dāmām par čempioni kļuva Kristīne Mickus, kura finālā ar 5-2 pārspēja Avelīnu Lāci, bet junioriem Ralfs Laumanis finālā ar 3-0 uzveica Ralfu Lieģi.

Sacensības svētdien noslēdzās ar dubultspēlēm, kungiem finālā Razmam un Rihardam Tomašickim ar 4-2 pārspējot Aigaru Strēli un Kristapu Micku, bet dāmām Sandija Andersone un Ieva Brikmane-Buklovska ar 4-2 pieveica Irēnu Bauzi un Kristīni Mickus.

     [+] [-]

, 2019-01-21 02:00, pirms 5 gadiem
Kur Apšuciemā var mest šautriņas?

     [+] [-]

, 2019-01-21 10:00, pirms 5 gadiem
Tiek izmantotas hotel "Arkadia" telpas Apšuciemā.