Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Aniulis, Strade un Labanauskas triumfē šautriņu mešanā Saulkrastos

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Aniulis, Strade un Labanauskas triumfē šautriņu mešanā Saulkrastos
Saulkrastu turnīra uzvarētāji

Pēc neliela vasaras pārtraukuma, 17. augustā Saulkrastos atsākās Latvijas un Baltijas reitinga sezona šautriņu mešanā. Kopumā uz sacensībām ierodoties 4 jauniešiem, 19 dāmām un 52 kungiem no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Taivānas, par Saulkrastu čempioniem kļuva Rokas Aniulis, Zeltīte Strade un Darius Labanauskas.

Jauniešu konkurencē par uzvarētāju kļuva lietuvietis Rokas Aniulis, kurš finālā ar rezultātu 3:1 pārspēja savu tautieti Ugniju Jankūnu, savukārt 3. vietas ieņēma lietuviete Kornēlija Lušaite un Oskars Draulis no „Smiltenes Darts Kluba”.

Dāmu konkurencē finālā tikās patreizējā Latvijas čempione Zeltīte Strade un lietuviete Vita Orloviene, kuru spraigā cīņā pārāka ar rezultātu 4:3 izrādījās „Smiltenes Darts Kluba” pārstāve Zeltīte Strade. 3. vietu dāmu konkurencē ieņēma lietuviete Jurgita Bendinskiene un Saulkrastu sporta kluba „Izaicinājums” šautriņu metēja Signe Sinkeviča. Par gandarījuma turnīra uzvarētāju dāmu konkurencē kļuva Lonija Stare no Vecumniekiem.

Kungiem atkal par uzvarētāju kļuva lietuvietis Darius Labanauskas, finālā ar rezultātu 5:1 pārspējot Guntaru Stipinu no „Vecumnieku Darts Kluba”, savukārt 3. vietu kungu konkurencē ieņēma šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Aigars Strēlis un lietuvietis Arūnas Čiplis. Par gandarījuma turnīra uzvarētāju kungiem kļuva lietuvietis Rokas Aniulis.

Nākamās sacensības norisināsies jau pēc nedēļas Lietuvā, kad Viļņā tiks noskaidroti Lietuvas un Baltijas reitinga turnīra „Pūces Kauss 2013” uzvarētāji, savukārt 7. un 8. septembrī Priekulē notiks nākamās Latvijas reitinga sacensības – „Priekules Kauss 2013”.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija