Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Irēna Bauze triumfē "Lithuanian Masters" šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Irēna Bauze triumfē "Lithuanian Masters" šautriņu mešanā
Irēna Bauze (šautriņu mešanas klubs "Priekule") un Arūnas Čiplis (Mažeiķu Darts SK)

12. janvārī Viļņā ar "Lithuanian Masters 2013" sacensībām tika atklāta 2013. gada šautriņu mešanas sezona Lietuvā, kurās dāmu konkurencē triumfēja vaiņodniece Irēna Bauze, bet kungiem 3. vietu izcīnīja priekulnieks Madars Razma.

"Lithuanian Masters" ir šautriņu mešanas turnīrs, kurš ikgadu atklāj sezonu Lietuvā un tajā piedalās tikai Lietuvas reitinga sešas spēcīgākās dāmas un astoņi labākie kungi no Lietuvas Darts Federācijā licencētajiem šautriņu metējiem (viņu starpā arī latvieši).

Dāmu konkurencē šautriņu mešanas kluba "Priekule" pārstāve Irēna Bauze vispirms izcīnīja 2. vietu grupā, bet vēlāk izcīnīja uzvaras (3:1) kā pusfinālā pār Vitu Orlovieni no Jonavas, tā arī finālā pār Vilmu Armalieni no Viļņas - 4:3.

Kungu konkurencē uz starta izgāja divi Latvijas un šautriņu mešanas kluba "Priekule" pārstāvji, no kuriem grupu turnīra kārtu izdevās pārvarēt vien Madaram Razmam, savukārt Aigaram Strēlim turnīrs noslēdzās jau pēc grupas spēlēm. Lai arī savā grupā tika izcīnīta uzvara, pusfinālā priekulnieks Madars Razma tikās ar titulētāko Lietuvas šautriņu metēju Arūnu Čipli no Mažeiķiem, pret kuru tomēr tika piedzīvots zaudējums, kā rezultātā sezona iesākta ar izcīnītu 3. vietu. Finālā Arūnas Čiplis pārliecinoši ar rezultātu 5:2 pārspēja pagājušā gada čempionu Dariusu Labanausku no Kauņas.

Nākamās šautriņu mešanas sacensības notiks jau šīs nedēļas nogalē no 18. līdz 20. janvārim Saulkrastos, kur tiks noskaidroti 2013. gada Latvijas čempioni. Plašāka informācija par Latvijas čempionātu Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā: Tuvojas Latvijas čempionāts! | Latvijas Darts...

Izmantotie resursi:
Naujienos / Komentarai / MASTER 2013 - ...