Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

"Latvia Open 2014" mūsējie individuāli netiek pie šautriņu medaļām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Latvia Open 2014" mūsējie individuāli netiek pie šautriņu medaļām
"Latvia Open 2014"
Foto: latviadarts.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē „Maritim Park Hotel Riga” telpās norisinājās šīs sezonas lielākais šautriņu mešanas festivāls Baltijas valstīs „Latvia Open 2014”, kurās kopumā startēja vairāk nekā 230 dalībnieku no 18 valstīm. No mūsējiem individuāli augstākās vietas izcīnīja Madars Razma un Sarmīte Lavrentjeva.

Šautriņu mešanas festivāls Latvijā sākās ar pielozēto pāru turnīru piektdienas vakarā, kurā, piedaloties 56 pāriem, par uzvarētājiem kļuva lietuvietis Ugņus Jankūns ar zviedru Johanu Rosanderu, kuri spraigā finālspēlē ar rezultātu 4:3 pārspēja Andresu Sepu no Igaunijas un Asko Niskalu no Somijas.

Sestdien, kad norisinājās turnīra galvenie notikumi un tika izcīnīti pasaules reitinga punkti, kopumā startēja 15 jaunieši, 49 dāmas un 168 kungi. Jauniešu konkurencē triumfēja jau pieminētais lietuvietis Ugņus Jankūns, kurš finālā negaidīti pārliecinoši ar rezultātu 4:0 pārspēja jauniešu turnīra galveno favorītu Džeimiju van Bauvelu no Nīderlandes, savukārt 3. vietas izcīnīja Lena Edge no Vācijas un pašmāju jaunais talants Rihards Slišāns no Vecumniekiem.

Dāmu konkurencē par šī gada „Latvia Open” čempioni kļuva Nīderlandes šautriņu metēja Daniele Ijpelāra, kura spraigā finālā ar rezultātu 5:4 uzvarēja Lumi Silvanu no Somijas. Arī 3. vietas dāmu konkurencē izcīnīja Somijas sportistes – Mareta Līri un Kaisu Rekinena. No Latvijas šautriņu metējām visaugstāk aizcīnījās rīdziniece Sarmīte Lavrentjeva, kura ierindojās 5. vietā.

Nedaudz negaidīti noslēdzās kungu individuālās sacensības, jo par čempionu kļuva maz zināmais Deniss Harbors no Anglijas, kurš finālā ar rezultātu 6:3 uzveica lietuvieti Arūnu Čipli. 3. vietas Latvijā izcīnīja Darjuss Labanausks no Lietuvas un Marks Osterhuiss no Nīderlandes, savukārt starp Latvijas šautriņu metējiem 5. vietu ieņēma Madars Razma no Priekules, bet 9. vietā ierindojās Gatis Lancers no Valmieras.

Kā jau ierasts, „Latvia Open” noslēdzās svētdien ar dāmu un kungu pāru sacensībām. Dāmu konkurencē nepārspētas palika somietes Mareta Līri un Kaisu Rekinena, kuras finālā ar rezultātu 5:1 uzvarēja Aksanu Andročiku un Valentīnu Vasiļjevu no Krievijas, bet 3. vietu ieņēma Hanne Johansena ar Beritu Šovu no Dānijas un Aleksandra Levčenko ar Kseniju Parkčomenko no Krievijas.

Kungu pāru sacenībās par uzvarētājiem kļuva šī brīža Baltijas vadošie šautriņu metēji – Darjuss Labanausks un Madars Razma finālā ar rezultātu 5:4 izrādījās pārāki par Mičelu van der Horstu un Patriku Morelisenu no Nīderlandes, savukārt 3. vietas kungiem izcīnīja Marks Osterhuis ar Džefriju de Grāfu no Nīderlandes un Tēvu Haverinens ar Asko Niskalu no Somijas.

Izmantotie resursi:
www.latviadarts.com

     [+] [-]

, 2014-11-10 14:30, pirms 9 gadiem
Ja tas ir tas Dennis Harbors ,tad es neteiktu ka vins ir maz pazistams