Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts "Priekules Kauss 2011" šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Aizvadīts "Priekules Kauss 2011" šautriņu mešanā
Priekules kausa čempioni

3. un 4. septembrī Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē norisinājās Latvijas un Baltijas reitinga turnīrs šautriņu mešanā „Priekules Kauss 2011”, kurā kopumā piedalījās 19 dāmas un 42 kungi no Latvijas un Lietuvas.

Pirmo reizi par „Priekules Kausa” ieguvēju dāmu konkurencē kļuva Lietuvas šautriņu metēja Vilma Armaliene no Viļņas „Legionas” kluba, kura turnīra finālā ar rezultātu 5:2 pārspēja Sandiju Andersoni no Rīgas, savukārt 3. vietu izcīnīja Anda Seimane no Jēkabpils un Ērika Bagdonavičiene no Jonavas.

Kungu konkurencē cīņa par uzvaru izvērtās daudz spraigāka, jo finālā tikās abi pašreizējie Baltijas reitinga līderi no Lietuvas – pēdējo četru gadu šī turnīra uzvarētājs Arūnas Čiplys no Mažeiķu Darts SK un Darius Labanauskas no Kauņas „Trajektorijas”. Abiem spēlētājiem finālā parādot augstas klases sniegumu, šogad par uzvarētāju tika kronēts D. Labanauskas, kurš turnīra izšķirošajā spēlē ar 5:4 pārspēja A. Čipli. Tapat kā pirms gada, 3. vietu atkal ieņēma ŠMK „Priekule” šautriņu metēji, tikai šoreiz Madars Razma un Ēriks Gertners.

Jauniešu konkurencē pārliecinoši triumfēja Rolands Kovaļevskis no Bauskas, aiz sevis atstādams Amandu Supi un Artu Gruduli no Kalētiem.

Dāmu komandu konkurencē otro gadu pēc kārtas labākās izrādījās ŠMK „Priekule” pārstāves – Irēna Bauze un Kristīne Bauze, kuras spraigā finālā ar rezultātu 5:4 pārspēja Anitu Punculi no BK „Ezerzeme” un Andu Seimani no Jēkabpils „Lūša”. 3. vietu turnīrā izcīnīja SK „Bauskas Darts” pārstāves Areta Kovaļevska un Biruta Skvirecka, kā arī Lilija Jonkusa un Daina Damberga no ŠMK „Priekule”.

Arī kungu pāru turnīrā triumfēja individuālo sacensību uzvarētājs Darius Labanauskas, kurš pārī ar Šauļu šautriņu metēju Gintaru Nageviču finālā ar rezultātu 5:3 pārspēja mājiniekus un pēdējo divu gadu Latvijas čempionus Aigaru Strēli un Madaru Razmu. 3. vietā ierindojās vēl viens priekulnieku pāris ar Arvi Kuncīti un Jāni Kauci sastāvā, kā arī Arūnas Čiplys un Darius Repšys no Lietuvas.

ŠMK „Priekule” saka lielu paldies visiem sacensību dalībniekiem un turnīra atbalstītājiem: Priekules novada domei, Latvijas Darts Organizācijai, SIA „Kalme4”, SIA „Palmeida” un ReKurzeme.lv.

Visus turnīra rezultātus var aplūkot šautriņu mešanas kluba „Priekule” mājas lapā – ŠMK "Priekule"