Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Madars Razma izcīna 3. vietu šautriņu mešanā Dānijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Madars Razma izcīna 3. vietu šautriņu mešanā Dānijā
Madars Razma (no kreisās), Darius Labanauskas un Lauris Anškēvics.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 3. un 4. maijā Dānijas pilsētā Esbjergā norisinājās divi pasaules reitinga turnīri šautriņu mešanā, kuros pirmo reizi startēja arī Madars Razma un Lauris Anškēvics, bet kopumā sacensībās piedalījās teju 300 šautriņu metēju.

Diemžēl sestdien notiekošajā „Winmau Denmark Open 2014” turnīrā Priekules šautriņu metējs Madars Razma ieņēma vien 33. vietu, turnīra 3. kārtā piekāpjoties pagājušā gada pusfinālistam – dānim Per Skau. Sacensību pirmajās divās kārtās Latvijas pārstāvis pieveica Dānijas un Nīderlandes šautriņu metējus ar rezultātiem 4:1 un 4:2. Par turnīra uzvarētāju kļuva „Lakeside” pasaules čempionāta finālists Alans Norris no Anglijas.

Svētdien notiekošajās „Winmau Denmark Masters 2014” sacensībās Madaram Razmam pievienojās vēl viens šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Lauris Anškēvics. Diemžēl viņam tālāk par turnīra 1. kārtu tikt neizdevās, piekāpjoties Anglijas šautriņu metējam ar rezultātu 1:4, savukārt vienu no saviem labākajiem šīs sezonas turnīriem aizvadīja Madars Razma, kurš izcīnīja augsto 3. vietu. Sacensības Madars Razma uzsāka ar trīs pārliecinošiem panākumiem pār Anglijas, Dānijas un Nīderlandes šautriņu metējiem. Turnīra 4. un 5. kārtā priekulnieks ar rezultātiem 4:3 un 4:0 pārspēja vēl divus Nīderlandes šautriņu metējus, savukārt ceturtdaļfinālā ar rezultātu 4:1 bija pārāks pār lietuvieti Dariusu Labanausku, kuram attiecīgi izcīnīta augstā 5. vieta. Diemžēl sacensību pusfinālā Madaram Razmam ar rezultātu 2:5 nācās atzīt neviena cita kā beļģa Gērta de Vosa pārākumu, pret kuru priekulniekam šis bija jau trešais zaudējums TV translētajās spēlēs. Par turnīra uzvarētāju kļuva Nīderlandes sportists Džefrijs de Grāfs, kurš finālā ar rezultātu 6:3 pārspēja jau minēto Gērtu de Vosu.

Jau nākamās nedēļas nogalē Madars Razma dosies uz Somiju, kur centīsies aizstāvēt pirms gada izcīnīto „Finnish Open” titulu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija

  +1 [+] [-]

, 2014-05-05 21:15, pirms 10 gadiem
One hundred and eightyyyyyyyyy!