Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Madars Razma trešais "Estonia Open" šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Madars Razma trešais "Estonia Open" šautriņu mešanā
Madars Razma
Foto: no personīgā arhīva

Nedēļas nogalē Tallinā norisinājās pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā "Estonia Open 2012". Uz sacensībām bija devušies arī deviņi Latvijas šautriņu metēji, no kuriem labākais bija Madars Razma, izcīnot augsto trešo vietu. Kopumā turnīrā startēja 114 dalībnieki no desmit valstīm.

Diemžēl ne dāmu individuālajās, ne arī pāru sacensībās mūsu pārstāvēm no grupas izkļūt neizdevās, kā rezultātā Ievai Brikmanei – Buklovskai, Sandijai Andersonei un Irēnai Bauzei cīņa par augstām vietām izpalika

Nedaudz veiksmīgāk Latvijas šautriņu metēji startēja kungu konkurencē, kurā augsto trešo vietu izcīnīja Madars Razma, ceļā uz panākumu pieveicot un no sacensībām izslēdzot otru labāko Latvijas pārstāvi Aigaru Strēli, kurš ierindojās devītā vietā. Vēl dalītā 33. vietā turnīru noslēdza Jānis Birznieks, Andris Ziemelis un Rūdolfs Mežeckis, savukārt 65. vietā ierindojās Arnis Gerners. Kungu pāru sacensībās Latvijas vienīgais pāris Madars Razma un Rūdolfs Mežeckis ieņēma 17. vietu.

Nākamās sacensības Baltijā notiks pēc divām nedēļām Saulkrastos, kur no 14. līdz 16. decembrim norisināsies „LDO Latvijas Kauss 2012”. Tās būs arī sezonas pēdējās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības.

Izmantotie resursi:
smkpriekule.lv