Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Džudo turnīrs Alūksnē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Džudo turnīrs Alūksnē
Foto: Andris Pimenovs

Decembra pa Alūksnes piesnigušajām ielām no visām debesu pusēm sabrauca dažādi spēkrati, atvedot čalojošu jauno džudistu pulku no visiem Latvijas novadiem un astoņām citām valstīm - Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Lielbritānijas un Grieķijas.

Jau astoto reizi Alūksnes Valsts ģimnāzijas sporta zālē risinājās Ziemassvētku džudo turnīrs, kurā piedalījās 537 bērni un jaunieši. Aivaram Mālniekam, šo sacensību organizatoram, sadarbībā ar Alūksnes pilsētas domi un Igaunijas džudo speciālistiem, kārtējo reizi izdevās noorganizēt teicamas un spraigas džudo sacensības. To raito gaitu sekmēja labi sagatavotā Alūksnes komanda - tatami vadītāji, tieneši, sekretāri un palīgpersonāls. Veiksmīgākajiem džudistiem tika skaisti kausi, medaļas, vimpeļi un piemiņas balvas, ko bija sarūpējuši Alūksnes pilsētas dome, kā arī labie onkuļi un tantes (sponsori).

Šajās sacensībās labākie bija un zelta godalgas izcīnīja: D.Krope (Ādaži), Ņ.Matosovs (Jelgava), A.Mālnieks (Alūksne), J.Soljevs (Makabi), A.Ņikiforenko (Makabi), D.Molotkovs (Jelgava), E.Cepurnieks (Jelgava), A.Kostjuks (Jelgava), R.Graumanis (Lido), E.Blaumeitals (VZS), L.Stasjunas (Makabi), K.Apse (Alūksne), D.Fedosejenkovs (Lido), V.Romaņonoks (Spars), S.Vēveris (Lido), R.Kotikovs (RDS), R.Dobelnieks (Alūksne), D.Golubevs (Alūksne) un M.Pavasaris (Ādaži).

Informāciju sagatavoja: Andris Pimenovs