Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

OC "Ventspils" trenažieru zāles kļūst plašākas

Jānis Pārums

Lai sportošana Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles trenažieru zālē kļūtu ērtāka un patīkamāka, veicot nelielu rekonstrukciju, esošai zāles telpai ir pievienota bijušās aerobikas zāles telpa un tādējādi būtiski palielināta trenažieru zāles kopējā platība.

Olimpiskā centra "Ventspils" Basketbola halles trenažieru zāli ik dienas apmeklē vidēji 150 cilvēku un līdz ar to tās noslogojums ir ļoti liels. Plānots, ka nākamajā gadā basketbola halles trenažieru zālei tiks iegādāts arī jauns aprīkojums.

Aerobikas nodarbības turpmāk notiks Ventspils peldbaseina jaunajā plašajā aerobikas zālē, kur būs pieejams jauns un moderns "Reebok" firmas aerobikas inventārs un apskaņošana ar jaunu mūzikas centru.

Rekonstrukcijas gaitā plašāka kļuvusi arī Ventspils peldbaseina trenažieru zāle, tās platība palielināta par 40 kvadrātmetriem un šobrīd sasniedz gandrīz 200 kvadrātmetrus. Šeit ierīkota jaudīga ventilācijas sistēma, iegādāti jauni moderni ASV ražojuma trenažieri.

Tie būs pieejami apmeklētājiem līdz ar jaunās trenažieru zāles atklāšanu pēc peldbaseina ēkas rekonstrukcijas pabeigšanas. Līdz ar to aktīvā dzīvesveida piekritējiem būs iespēja sportot plašākās telpās ar lielāku komfortu.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils" sporta un mārketinga daļa