Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sestdien Ogrē notiks Latvijas Jaunatnes frisbija čempionāts jauktajām komandām

Jānis Celmiņš

Šo sestdien, 1. decembrī, Ogres 1. vidusskolas sporta hallē norisināsies Latvijas Jaunatnes frisbija čempionāts jauktajām komandām. Tajā piedalīsies 10 skolēnu komandas.

Čempionātā tiks pārstāvētas skolas no Kurzemes: Ventspils 4. vidusskola, Ventspils 5. vidusskola, Ventspils 6. vidusskola un Ventspils Tehnikums; no Vidzemes: Ogres 1. vidusskola, Ogres Valsts Ģimnāzija un Valmieras Viestura vidusskola un komanda no Zemgales – Misas vidusskola, kura ir čempionāta debitante.

Sacensību pirmajā kārtā komandas iedalītas trīs grupās. Pirmajā dienas spēlē plkst. 9 tiksies Misas vidusskola un Valmieras Viestura vidusskola. Spēles par medaļām un vietu sadalījumu sāksies plkst. 15, bet fināls plānots 18:10.

„Šogad, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem, vairs nav izteiktas līderu komandas, kas nozīmē, ka kopējais līmenis ir izlīdzinājies, kā arī vērojamas paaudžu maiņas komandās. Lai arī vairākas skolas ir apvienojušas savas stiprās meiteņu un zēnu komandas, tas nebūt nenozīmē, ka čempioni būs skaidri, tāpēc jebkura spēle solās būt gana neprognozējama un interesanta.” pārdomās dalās čempionāta direktors Ģirts Betmanis.

Pirmais Latvijas Jaunatnes frisbija čempionāts jauktajā grupā tiek rīkots sadarbībā ar Ogres Frisbija klubu un Ogres 1. vidusskolu.

Vairāk informācijas par Latvijas Jaunatnes frisbija čempionātu jauktajā grupā un par spēļu grafiku var rast Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā: Latvijas Jaunatnes čempionāts 2012 jauktajā...

Informāciju sagatavoja
Ģirts Betmanis
Ogres Frisbija kluba pārstāvis