Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Zināmi labākie fingerbordisti Liepājā

Mārtiņš Sīlis
Mārtiņš Sīlis

Zināmi labākie fingerbordisti Liepājā
Jaunākais sacensību dalībnieks Sebastijans Smits. Foto: Mārtiņš Sīlis

Sestdien, 28. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās pirmie fingerborda mači jauniešiem šajā gadā, kur četru stundu ilgās sacensībās tika noskaidroti labākie pilsētas fingerbordisti trijās vecuma grupās.

Kopš oktobra vidus Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē ik nedēļu trešdienu vakaros norisinājās fingerborda nodarbības, taču sestdien jaunos censoņus gaidīja pirmās nopietnās sacensības.

Sacensības norisinājās trijās vecuma grupās: 1) līdz 10 gadiem; 2) no 10 līdz 13 gadiem; 3) no 14 gadiem un vecāki. Sacensības tiesāja fingerborda aktīvs pārstāvis un aizsācējs Latvijā Mārtiņš Jaunušāns, kā arī palīgos nāca Liepājā zināmais skeiteris, pazīstams, kā Kalns.

Kopumā sacensībās startēja 24 dalībnieki un jaunākais dalībnieks bija tikai piecgadīgais puika, Sebastijans Smits, kurš jaunākās grupas finālā tikai par mata tiesu atpalika no trešās vietas ieguvēja Gata Līva.

Pēc četru stundu cīņām tika noskaidroti visi uzvarētāji un laureāti tika arī pie vērtīgām balvām no sporta preču veikala „100% sports” un „Sportland”, kā arī no mobilo telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēja „Amigo”.

Sacensību galvenie organizatori ir ļoti apmierināti un ar cerībām raugās nākotnē. Šādas sacensības ir vajadzīgas un šobrīd tiek plānots, ka nākošās sacensības varētu noorganizēt jau janvāra beigās.

Rezultāti (28. novembris):

Jaunākā grupa (līdz 10 gadiem)

1.vieta Daniels Kūlainis
2.vieta Rūdolfs Kuncītis
3.vieta Gatis Līvs

Vidējā grupa (no 10 līdz 13 gadiem)

1.vieta Toms Dreiblats
2.vieta Sīmanis Martuzāns
3.vieta Kārlis Pupils

Vecākā grupa (no 14 gadiem un vecāki)

1.vieta Aksels Ruperts
2.vieta Kaspars Tarvids
3.vieta Aleksis Gūtmanis

Atgādinām, ka šo trešdien, 2. decembrī, fingerborda nodarbības turpināsies un visi, kas vēlas tajā piedalīties un uzlabot savas prasmes, ir laipni aicināti pulksten 18:00. Norises vieta paliek nemainīga - Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobe.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

  +2 [+] [-]

, 2009-11-30 11:38, pirms 15 gadiem
Vai tas ir kāds no fistinga paveidiem?