Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mākslas vingrotāja Murikova ierindojas trešajā desmitā Pasaules Universiādē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mākslas vingrotāja Murikova ierindojas trešajā desmitā Pasaules Universiādē
Anna Murikova. Foto: Ruslans Antropovs

LETA. Latvijas mākslas vingrotāja Anna Murikova svētdien Ķīnas pilsētā Čendu Pasaules Universiādē ierindojās 22.pozīcijā daudzcīņā.

Četru disciplīnu summā Murikova ar 99,700 punktiem sasniedz 22.labāko rezultātu 31 vingrotājas konkurencē. Pirmo vietu ar 126,800 punktiem ieņēma Ungārijas pārstāve Fannija Pignicki, kura sakrāja 126,800 punktus un bija labākā trijās no četrām disciplīnām.

Vingrojumā ar riņķi Murikova bija 22. (25,650 punkti), ar bumbu - 19. (26,400), ar vālītēm - 24. (22,300), bet ar lentu - 16. (25,350). Individuālajiem fināliem kvalificējās astoņu labāko rezultātu īpašnieces.

Pasaules Universiādē startēs arī sporta vingrotāja Arina Oļenova no Daugavpils Universitātes un Rīgas Tehniskās universitātes students sporta vingrotājs Ričards Plāte.

Universiādē, kas norisināsi no 28.jūlija līdz 8.augustam, studenti sacenšas 18 sporta veidos: sporta vingrošanā, mākslas vingrošanā, peldēšanā, daiļlēkšanā, badmintonā, vieglatlētikā, paukošanā, galda tenisā, basketbolā, volejbolā, džudo, airēšanā, loka šaušanā, šaušanas sportā, ūdenspolo, taekvondo, tenisā un u-šu.

Universiādes programmā iekļauta arī FISU pasaules konference, kurā piedalīsies LASS prezidente Agita Ābele.

Izmantotie resursi:
LETA