Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pīrsols: "Pusfinālā būs īsta uguņošana"

Pīrsols: "Pusfinālā būs īsta uguņošana"
Ārons Pīrsols
Foto: usaswimming.org

Tuvojoties šā vakara pasaules peldēšanas čempionāta pusfināla peldējumiem, savās pārdomās par gaidāmo startu ar reportieriem dalās ambiciozais Rjosuke Irije no Japānas un pasaules rekordists amerikānis Ārons Pīrsols.

Rīta priekšpeldējumos ātrāko laiku 200 metru peldējumā uz muguras uzrādīja japānis Rjosuke Irije , pārspējot tuvākos un sīvākos konkurentus amerikāņus Āronu Pīrsolu un Raienu Lohti. Irije, kurš divreiz īsākajā 100 metru peldējumā uz muguras palika ceturtajā vietā, uzrādīja rezultātu viena minūte 55.20 sekundes (1:55.20), kamēr pasaules rekordists Ārons Pīrsols, uzvarot savu peldējumu, kopvērtējumā ierindojās otrajā pozīcijā (1:55.88), bet olimpiskais un 2007. gada pasaules čempions šajā peldējumā Raiens Lohte - trešajā (1:55.97).

"Mans galvenais sāncensis gan pusfinālā, gan visā čempionāts ir Pīrsols un esmu drošs, ka spēšu viņu pieveikt," Romas reportieriem stāstīja Irije.

Pīrsols, kurš 100 metru pusfinālpeldējumā uz muguras palika vien devītais žurnālistiem stāstīja, ka šis ir bijis viņa pirmais pasaules čempionāts, kurā 100 metru distances uz muguras finālpeldējums jānoskatās no baseina malas, un izteica apņēmību ko tādu vēlreiz nepieļaut: "200 metros es strādāšu vēl spēcīgāk kā jebkad agrāk, jūs redzēsiet īstu uguņošanu."

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 18:26, pirms 15 gadiem
Buu autoram. Nav bilde