Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pasaules rekordiste uz divām minūtēm

Pasaules rekordiste uz divām minūtēm
Natālija Koglina
Foto: Scapix

ASV olimpiskās atlases mačos peldēšanā turpina krist pasaules rekordi. 100 metru distancē uz muguras Natālija Koglina vispirms zaudēja, bet pēc pāris minūtēm atkal atguva sev piederošo planētas rekordistes statusu.

Pasaules rekordi krita jau priekšsacīkšu pirmajā kārtā. Vispirms Heilija Makgregorija uzlaboja Natālijai Koglinai piederošo pasaules rekordu, finišējot pēc 59,15 sekundēm, un uzlabojot pasaules labāko sasniegumu par sešām sekundes simtdaļām. "Nedomāju, ka kāds bija gaidījis rekordu, taču tas notika. Forši, kā tas iespējams jau priekšpeldējumā," atzina Makgregorija.

Tiesa, viņas prieki nebija ilgi - jau nākamajā peldējumā baseinā devās Kohlina, un atguva to, ko bija zaudējusi - 59.03. "Pamatuzdevums bija iekļūt starp labākajām 16, kas man arī izdevās, taču man arī negribējās, lai tas [pasaules rekords] viņai piederētu pārāk ilgi," pēc sacensībām izteicās peldētāja. Rekordistes godā Makgregorija sabija divas minūtes.

Ceļazīmes uz Pekinas spēlēm finālā iegūs divas labākās. Iepriekš pasaules rekordus ASV izlases atlases mačos laboja arī Maikls Felpss un Raiens Lohte.

Saistītie raksti:
Felpsam, Hofai jauni pasaules rekordi

Izmantotie resursi:
AFP

     [+] [-]

, 2008-06-30 20:52, pirms 16 gadiem
lol
Slēpts komentārs: mekto
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-30 21:41, pirms 16 gadiem
neveicas :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-01 13:53, pirms 16 gadiem
Natalī Koglina nevis Kohlina.