Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Būs pieejami bezmaksas ielu vingrošanas treniņi Grīziņkalnā

Jānis Pārums

Sākot no 1. jūnija Rīgā, Grīziņkalnā, notiks "Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības" (LIVSB) bezmaksas ielu vingrošanas treniņi jauniešiem. Nodarbības profesionālu treneru vadībā paredzētas katru pirmdienu, trešdienu un ceturtdienu plkst. 17.00.

Līdz šim LIVSB organizētie bezmaksas treniņi jau pusotru gadu notika Rīgas 21. vidusskolas sporta stadionā. Bet ar O!Kartes un biedrības streebasket.lv atbalstu, jaunā oficiālā treniņu vieta tagad būs tikko rekonstruētais Grīziņkalna skeitparks. Treniņus vadīs Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības sertificētie treneri Kaspars Zlidnis un Gints Valdmanis.

"Kopā ar mūsu organizācijas un entuziastu Roberta un Raimonda Elbakjana iniciatīvu šogad Grīziņkalnā esam ierīkojuši pirmo kvalitatīvo ielu vingrošanas parku," stāsta LIVSB vadītājs Māris Šlēziņš. "Esam gandarīti, ka mūsu idejai un darbam ir noticējusi un savu atbalstu sniedz arī O!Karte, šādi dodot iespēju piedalīties treniņos ikvienam jaunietim. Šīs nodarbības aicinām apmeklēt visus, bez vecuma, dzimuma un valodas ierobežojumiem."

Informāciju sagatavoja:
Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība

     [+] [-]

, 2011-05-30 13:29, pirms 13 gadiem
Principā jau viņi visu laiku ir bez maksas

Iesaku visiem aiziet un pamēģināt - nav jābūt baigi trenētam, lai sāktu - galvenais ir censties un treneri arī forši - palīdzību nevienam neatsaka