Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Galda tenisisti uzzina pretiniekus

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Galda tenisisti uzzina pretiniekus
Latvijas izlases līderis Matīss Burģis

Latvijas vīriešu un sieviešu galda tenisa izlases uzzinājušas pretiniekus 2010. gada pasaules čempionātā, kas maija beigās norisināsies Maskavā.

Vīriešu izlase sacentīsies 2. divīzijas G grupā ar Brazīliju, Ēģipti, Norvēģiju, Vjetnamu un Bulgāriju, bet sieviešu komanda 3. divīzijas I grupā ar Kazahstānu, Nigēriju, Makao, Melnkalni un Pakistānu.

Otrās divīzijas komandas sacentīsies par 25. - 48. vietu, savukārt 3. divīziju par 49. - 72. vietu. Katras grupas trīs labākās komandas turpinās cīņu par medaļām savas divīzijas ietvaros, bet vājākās trīs - par vietas saglabāšanu divīzijā.

Pirms diviem gadiem Ķīnā vīriešu izlase, izcīnot 49. vietu, iekļuva 2. divīzijā, savukārt dāmas kopvērtējumā ierindojās 61. vietā.

2010. gada komandu pasaules čempionāts Maskavā notiks no 23. - 30. maijam.

Izmantotie resursi:
lgtf.lv

Vai vīriešu izlasei izdosies saglabāt vietu 2. divīzijā?

  • 14

  • 3


     [+] [-]

, 2010-05-03 02:19, pirms 14 gadiem
Lai veicas !!! Latvijā galda tennis netiek popularizēts, bet man arī ļoti patīk brīvajā laikā uzspēlēt. mājās arī pašam ir galds tā ka baigi labā lieta. Žēl, ka nav mums kādi amatieru mači kur varētu savākties un tauta tā savam priekam uzspēlēt turnīru...