Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Svētdien Rīgā notiks IFBB Pasaules Fit Model čempionāts

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Svētdien Rīgā notiks IFBB Pasaules Fit Model čempionāts
Foto: Igor Kopcek

Šo svētdien, 31.oktobrī, elegantajā Studio69 koncertzālē Rīgā norisināsies IFBB (International Federation of Bodybuilding&Fitness) Pasaules Fit Model čempionāts, ko rīko Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija.

Iepriekšējos trīs gadus pie mums Latvijā, pateicoties Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas uzņēmībai, ir noticis pasaules čempionāts. Un šogad tā būs jau ceturtā reize, kad dalībnieces no vairākām valstīm sacentīsies par pasaules čempionāta godalgotajām vietām. Starp citu, pirms pusotra mēneša Rīgā notika arī Eiropas čempionāts.

Nozīmīgākais un krāšņākais IFBB fitnesa sporta veidu pasākums Latvijā kā ik gadu notiks elegantajā Studio69 koncertzālē. Pasaules čempionātā plāno piedalīties sportisti no 12 Eiropas un pasaules valstīm.

Sportistes tradicionāli tiks vērtētas divos uznācienos - kopējā peldkostīmā un vakarkleitā, kas padara šo kategoriju īpaši pievilcīgu skatītājiem un fitnesa sporta veidu piekritējiem.

Iepriekšējos trīs gadus kategorijā līdz 163cm uzvarēja Samanta Balode.

Sacensību sākums plkst.14.00. Translāciju būs iespējams vērot Sportacentrs TV plkst.21.00.

     [+] [-]

, 2021-10-29 18:20, pirms 2 gadiem
Pievienojies mums Telegram - https://t.me/likmeslv