Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kontadors nepiedalīsies Giro d'Italia

Kontadors nepiedalīsies Giro d'Italia
Alberto Kontadors
Foto: AFP

Spāņu riteņbraucējs Alberto Kontadors paziņojis, ka nepiedalīsies 2009.gada ''Giro d'Italia'', un iespējams arī ''Vuelta Espana'', lai labāk sagatavotos ''Tour de France''.

''Uzvarot ''Giro d'Italia'' un ''Vuelta Espana'' šogad, es atgriezīšos ''Tour de France'', lai uzvarētu. Manos plānos neietilpst 2009.gada ''Giro d'Italia'', tūrei Francijā ir iespējams labi sagatavoties arī piedaloties citās sacensībās. Pēc ''Tour de France'' es apsveru braukt vēl dažās sacīkstēs, tomēr man vēl būs stipri jāpadomā, vai pieteikties ''Vuelta Espana'','' izteicās Kontadors.

Iepriekšējā sezonā spānis nepiedalījās ''Tour de France'', jo ''Astana'' komanda netika pielaista startam piedzīvotā dopinga skandāla dēļ.

Kā jau iepriekš ticis ziņots, pagājušajā mēnesī riteņbraukšanā atgriezās Lenss Ārmstrongs, kurš vēlas pievienoties ''Astana'' komandai un pirmo reizi savas karjeras laikā piedalīties ''Giro d'Italia''. Kontadors ar to īsti nebija apmierināts, jo uzskatīja, ka tad varētu parādīties daudz lielāka konkurence par līdera godu komandā, tomēr beigās spānis palika kā ''Astana'' braucējs.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk