Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Triatlona federācijas prezidenta amatā ievēlēts Vilnis Priedītis

Andrejs Siliņš

Triatlona federācijas prezidenta amatā ievēlēts Vilnis Priedītis
Vilnis Priedītis

28. aprīlī notika Latvijas Triatlona federācijas (LTF) kopsapulce, kurā tika pieņemti jauni statūti, kas atbilst biedrību un nodibinājumu likumam, kā arī ievēlēta jauna valde un federācijas prezidents. Fedarācijas prezidenta amatā stājās uzņēmējs un sporta sacensību organizatoru Sportlat pārstāvis Vilnis Priedītis, kurš LTF prezidenta vēlēšanās saņēma pārliecinošu balsu vairākumu.

LTF valde tika ievēlēta sekojošā sastāvā: LTF prezidents Vilnis Priedītis, Anatolijs Ļevša, Vladimirs Kuzmenko, Monika Lemese, Mārcis Pētersons, Raivis Veinbergs, Kārlis Kalniņš.

Vilnis Priedītis ir izvirzījis prioritāros nākotnes uzstādījumus attiecībā uz triatlona un LTF attīstību - Triatlona treniņu grupu izveide Latvijas sporta skolās; Popularizēt LTF un triatlonu, kā sporta veidu Latvijā; Ievērojami vairāk organizēt triatlona sacensības Latvijā, vienlaikus nodrošinot Latvijas izlases sportistu augstāku sasniegumu veicināšanu un uz tā pamata Latvijas sportistu piedalīšanos Eiropas un pasaules čempionātos, Olimpiskajās spēlēs un cita līmeņa starptautiskās sacensībās. Kā arī aktīvi iesaistīties starptautiskajā triatlona apritē.

Informāciju sagatavoja
Elīna Krūkle

  +1 [+] [-]

, 2010-04-29 23:28, pirms 14 gadiem
lai visss izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-30 09:35, pirms 14 gadiem
Sitas vel dzivs?
Tadu milzigu uznemumu nolaida uz grunti