Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē galda teniss: Latvija – Slovēnija

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē galda teniss: Latvija – Slovēnija
Matīss Burģis
Foto: Istvan Polonyi

1. maijā Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadīta JOOLA Eiropas Nāciju līgas spēle galda tenisā starp Latvijas un Slovēnijas nacionālajām izlasēm. Iepriekšējā cīņa pret Grieķijas komandu tika atcelta negaidītā Islandes vulkāna izvirduma dēļ, taču šī cīņa ir paredzēta laikā. Sākums pulksten 14:00.

Atgādinām, ka pirms nedēļas, 23. aprīlī, bija ieplānota spēle ar Grieķijas komandu, taču Eiropas gaisa satiksmes slēgšanas dēļ tā tika atcelta uz vēl nezināmu laiku. Līdz ar to, Latvijas izlasei visa uzmanība bija jāvelta Slovēnijas komandai, kas iespējams nāks tikai par labu.

Komandas spēkos ir ļoti līdzvērtīgas, par ko liecina visu trīs vadošo tenisistu vietas Pasaules rangā: Latvija (Matīss Burģis 137.), (Sandijs Vasiļjevs 409.), (Reinis Burģis 849.). Slovēnija (Gregors Zafoštniks 372.), (Jans Žibrats 414.), (Matičs Slodejs 815.).

Cerams, ka mājas sienas mūsu valsts labākajiem tenisistiem palīdzēs un komandai izdosies revanšēties par piedzīvoto zaudējumu pagājušā gada pirmajā spēlē Slovēnijā ar rezultātu 1:3.

Sacensības norisināsies Liepājas Olimpiskā centra sporta zālē Nr. 1 (Arēna) un tās sākums pulksten 14:00. Ieeja: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs