Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas čempioni frisbijā telpās

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas čempioni frisbijā telpās
Foto: Latvijas Frisbija federācija

Šajā nedēļas nogalē, 31.martā un 1.aprīlī, Ogres novada sporta centrā Skolas ielā 21 aizritēs Latvijas Frisbija Kausa izcīņā, kurā tiks noskaidroti Latvijas čempioni sieviešu un vīriešu grupās.

Komandas pēc regulārās sezonas rezultātiem ir sadalītas izslēgšanas spēļu pāros. Sacensībās tiks izmantota pakāpienveida izslēgšanas spēļu sistēma – rangā zemāk esošās komandas sākumā spēlēs izslēgšanas spēles savā starpā, lai nokļūtu pusfinālos, kur tās jau „sagaidīs” regulārās sezonas pirmo divu vietu īpašnieces.

Pirmajā dienā tiks izspēlēti 1/8 fināli, 1/4 fināli un vīriešu grupā tiks sadalītas 5.-7.vieta. Otrā diena sāksies ar 1/2 fināliem, kuriem seko spēles par vietām. Finālspēle sieviešu grupa sāksies plkst. 15:20, bet vīriešu grupā plkst. 16:10.

Šogad sacensību organizatori būs parūpējušies par īpaši draudzīgu atmosfēru ikvienam skatītājam – svētdienā spēles komentēs pieredzējis frisbija spēlētājs, spēļu starplaikos publiku izklaidēs pasākuma vadītājs, skatītāji varēs iepazīties ar frisbija pamatnoteikumiem speciālās sacensību programmiņās un uz vietas varēs iegādāties profesionālos frisbija diskus. Tāpēc ikviens ir aicināts nepalaist garām iespēju iepazīties ar frisbiju.

Sacensību veiksmīga norise nebūtu iespējama bez regulārajiem frisbija atbalstītājiem – „Sportland”, „AS Aldaris” un „Fazer”. Par īpašas balvas izstrādi Latvijas Frisbija federācija saka lielu paldies kokmāksliniekam Jānim Straupem un par sacensību fiksēšanu kustīgajas bildēs audiovizuālajam māksliniekam Tomam Ezerietim.

Vairāk informācijas par sacensībām un frisbiju: Latvijas frisbija federācija |