Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas meiteņu trio izcīna 8. vietu Eiropas junioru čempionātā šaušanā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas meiteņu trio izcīna 8. vietu Eiropas junioru čempionātā šaušanā
Latvijas juniores. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Vakar, 28. februārī, Eiropas čempionātā šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem Latvijas izlases juniores iekļuva ceturtdaļfinālā un ieguva 8. vietu.

Latvijas izlases juniores - Kristiāna Agule, Anete Keita Bikerniece un Sanija Didže - komandu sacensībā sašāva 547 punktus un kvalifikācijā ieguva 8.vietu. Tas deva tiesības turpināt cīņu ceturtdaļfinālā. Šajā sacensības etapā mūsu meitenes kopā sašāva 540 punktus, kas arī kopvērtējumā komandai deva 8. vietu.

Uzvarētājas šajā sacensībā bija Vācijas izlase, sudrabs tika Gruzijai, bet bronzas medaļas nopelnīja Azerbaidžānas sportistes.

Puišu konkurencē Latvijas juniori sašāva 555 punktus, kas bija tikai 2 punktu attālumā no iespējas cīnīties tālāk ceturtdaļfinālā par medaļām. Mūsu puišiem - Danielam Vilciņam, Kārlim Bleidelim un Germanam Škutānam – līdz ar to 10. vieta. Uzvarētāji Ukrainas sportisti, Rumānijai sudrabs, bet Norvēģijai bronza.

Šodien uz starta līnijas izies Latvijas pieaugušo izlases sportisti Lauris Strautmanis, Agate Rašmane, Emīls Vasermanis, Rihards Zorge, Ernests Erbs, Rūta Leila Spriņģe, Jana Agija Linberga.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle